2.kat:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
yeni bir eve tasindik...2.katta ve alti bos buyuk bir dukkan...diger evde 8.kattaydik cok yuksekti ve sitede oturuyorduk...elit biryerdi...kimse kimseye karismazdi cok rahattim orda ama tasinmak zorunda kaldik..simdiki muhitte zor ev bulduk oyuzden 2.kata razi gelmek zorunda kaldim.kiralik bu arada..ama 4 katli bir apartman dairesi ve mahalle sayilir..ama ben kendimi evde rahat hissedemiyorum..2.kat ya sanki her gecen evin icini goruyor saniyorum surekli storlarin kenarlarini falaj kontrol ediyorum ..balkona biri cikacak iceri girecek saniyorum bir tanesi kilitlenmiyor malesef...ya suan evde ilk gecemiz ama ben cok huzursuzum.neler dusunuyorum anlatamam...suan yuksek dairelerde olmak cok ama.cok isterdim ..balkona camasir asmaya cikiyorum oylece meydandayim her gecen bakiuor .cok.merakli bide burda insanlar .hele binadako ve karsi binalardaki kadinlar pek hoslanmadim hep gozleri uzerimde hissediyorum..diş cepe camlarinda da yok balkonlarda..ay alisirmiyim kizlar ya cok tedirginim ben

Şuan öyle bir evdeyim balkonuma yoldan geçen herkes bakıyor evimi havalandirmak isterken perdemi sıyırır sıyırmaz mahallenin hanım ağları bön bön bakıyor. Ve taşınıyorum evimi sattim 1 ay sürem var toparlanıyorum hiç üzülmüyorum evim çok güzel ama huzurum yok en üst kat aldık okadar bıkmıştım . Rahatça perdemi açmayı evimi havalandirmayi çamaşırımı asmayı istiyorum

Balkonun kilidini bir an önce yaptırın. Değiştime imkanınız varsa değiştirin evinizi. Yoksa da illaki alışırsınız zorlansanızda önceleri.

Bir surs sonra mecbur alisirsiniz canim eminim butcenize gore uygun secimi yapmissinizdir ben de yeni bir evden su an oturdugum 16 yasindaki evime tasindim inan icinde her sey tesisat detaylar yenilenmeliydi ve kiraciyim geldigim gun Allah im ben ne yaptim diye agladim zamanla bu duzeninizde oturur oturmasigini var sayalim kiradasin tasinma sansin var :)

Daha ilk gününüzmüş zamanla alışırsınız ama kapı ve pencerelere imkanınız varsa demir parmaklık yaptırın kendinizi daha güvende hissedersiniz, maliyetli olur diyorsanız tüm kapı ve pencerelere hırsız kilidi taktırın.

insanin oturdugu ev ve o evdeki guvenligi onemli..dukkan alcakmi yada cikilabilecek bir yerimi var korkuyorsunuz bende ikinci katta oturuyorum ama korkmuyorum ama birinci katta otursaydim korkabilirdim cunku onumuzde agac var iki tane birinci kata girmesi kolay bize zorda.
S smollgirl20

benimkinde agac falan yok cikacak bide tam yol onunde cikmaya calissa biri gorur mutlaka korkabilirler oyuzden belki girmek istemezler ama bilemiyorum tabi milletin gozu donmus gunduz vakti bile giriyolar evlere bide dolaptakileri yiyolar kotu bi devirde yasiyoruz...

imkan yok kira zaten ev sahibi civi bile caktirmiyor hirsiz kilidini esime soyleyeyim.cok tesekkurler

seninki 1 katmiydi peki...en kust canmis valla kiymetini bilemedim.8.katin...bende kiraciyim.idare edicem ins kendi evimi alirsam en az 4.kat insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…