Doğuma Hazırlık 2 kasimda doguma gidiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Baradiel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
146
2
38
kizlar bugun doktora gittim kasimin 2sinde doguma gidiyorum yani sezaryana daha 13 gun car ama baya bi heycan ve korku yaptim hepnizin dualarina ve desteklerine ihtiyacim var allah izin verirse cok az kaldi bebegimi gormeye:) opuyorumnanaktan

Allah kolay doğumlar nasip eylesin
acısı olsada dünyaya bir bebek getirmek müthiş bir duygu

İnşallah,hayırlısıyla doğumun gerçekleşir hemşerim...bebeğine ve sana sağlıklar diliyorum.Allah analı,babalı büyütmek nasip etsin..opuyorumnanaktana.s.

allah kurtarsın canım sağlıkla gelsin dünyaya meleğin allah hayırlısını versin

hayırlısıyla sagsaglım kucagına alman dılegıyle bebegını...
Allah yardımcın olsun senınde bebegınınde...
darısı basımıza...

Rabbim hayirli bir sekilde kurtarir insallah canim, coook az kalmis günlerin hic gecmez simdi ooyyyhh kiyamaam yaa opuyorumnanaktan
Bende bugün doktoruma gittim ve kesin normal dogum yapicaz karari aldik.
Ama, normal dogumda bir tür mikrop varmis (annede eger varsa tabii) bebege gecebiliyormus. Bu yüzden pazartesi tekrar randevumuz var, o mikrop varmi die bakilip kesin ve net sonus o zaman söylenecek.
Allah'im hepimizin hakkinda hayirlisini nasip eylesin.
:Saruboceq:

COK TESEKKURLER CANLARIM BENIMM ALLAHIM HEPIMIZE KOLAY SORUNSUZ DOGUMLAR VE SAGLIKLIBEBEKLER VERSIN.BEBEGI OLMAYAN ISTEYENLERDE BU DUYGUYU YASATSIN INSALLAH ALLAHIM (AMIN)
gunler gecmiyor derken birde bakiosun dogum anin gerceklesicek gercekten cok garip ben doktorum 6 kasim yada 7 kasim der dedim ama 2 deyince panik oldum allahin izniyle hersey guzel gecer kavusurum bebegime insallah
:Saruboceq: :emir_bebek:

benimkide 7 kasım erken gelmezse tabii... biraz aşağıda da...
Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canımopuyorumnanaktan

X