• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler 2 jel ile Sivilcelerim 2 günde gözden kaybolmaya başladı!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ağır ağır antibiyotiklerle böbreklerinizi çürütmeyin derim önce her yolu deneyin zoretanin roc.vb... onlar en son çareniz olsun.

Ozzy dediğin ilaçlar çok iyidir kullanmadım ama ben ısrarla benzamycin diyorum.
içinde toz ve alkol var bir diğer kutusunda ise saf su ve toz var onları kremine karışıtırım her tarafına uyguluyorsun.
zaten gözle görünür bir şekilde gidiyor kurutuyor sivilceleri.
ha birde şöyle birşey var her ilaç herkese uyucak diye birşey yok ciltlerimiz farklı ama bu dediğim önerdiğim ilaçlar yağlı,karma ciltlere özeldir.

bu benzalin topikal jel bana da cuma günü yazıldı canım, gerçi ben 1 gece kullandım dün sabah herkes sivilcelerin azalmış dedi evet kızarıklık ve küçük sivilceler biraz geçmiş bakalım şimdi büyükler için bekliyorum bir de regl dönemine giriyorum daha büyük ve sulu olanların sonu ne olacak merakla bekliyorum kızlar gelişmeleri size burdan yazacam, doktorum 2 haftada farkı göreceksin dedi ama ben size 2 günde bir yazıcam :1:

Kızlar bu bir mucizeee!!
pazartesi günü cildiyeciye gitmiştim.
bana hap ve 2tanede jel verdi.

BENZALİN; gece yatmadan önce sürüyorum kuruyana kadar bekliyorum sonra yıkıyorum.
bu kremin kutusunda saf su ve birde beyaz bir toz bulunuyo onları karıştırıyosun başta sonra sürmeye başlıyosun.

biri ise IMEX diye bir jel fondaten etkisi var onun renginde çok olmasada yüzü kapatıyo oda yüzü kurutuyo belirli bi zaman sonra yüzümü yıkıyorum.

Pazartesinden itibaren bunları yapmaya başladım haplarımı içtim sivilcelerim ve izleri 2günde gözle görülür bi şekilde kaybolmaya başladı..
Tavsiye ediyorumm..:52:

ben bu ilaacı da 4 er yıl aralıkla kullandığım halde 2 kullanışımda da hiç böyle bir etkş görmedim.en az 3 ay düzenli sürmeme rağmen hemde
:(
herkese farklı etki ediyor işte :/

Back
X