2 haftadır gecmeyen öksürük

Biz bir öksürük şurubu aldık. Çocuklara fayda etti. Yetişkin olanını da aldık. Ben onun tadını sevmedim.

Eklentiler

• 119E42F4-1C47-4407-9C52-4069F5449967.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 56
Şifa olsun. Evet buruk bir tadı vardır ama şifadır Allah'ın izniyle. Akciğerlere çok faydalı. Yıllar önce zatürre olduğumda yemiştim.

Bizim evde de bu şurup her zaman vardır. Ailecek içtiğimiz bu şurup öksürük olduğunda hemen içiyoruz. Çok iyi geldi bize. Tamamen doğal karışım İçeriğinden dolayı her daim bulunduruyorum evde. Yoğun kıvamlı, bal gibi birşey. Normal üzüm pekmezi de, akşam yatmadan önce 1-2 yemek kaşığı içmek öksürüğü bayağı yumuşatıyor.

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-14-10-08-43-042_com.android.chrome-edit.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaşlar ateşim 38.3 ıkı gundur ateşım oluyo titriyorum yarın sabah doktora gıdecegım sadece öksürük değilmiş demek yenilememi oldu ne oldum bilmiyorum ama düzelme olmadı bende 20 gündür

Kaliteli dut kurusu bulup onu yiyin kesicektir.. ama abartmayın tabi.. geçmiş olsun.

Ilık su içine pekmez ve limon karıştır sabah iç aç karninaydi galiba normalde bu öksürüğü hafifletir keser ama buna etki edermi bilmem tadı kötü ama denemende fayda var ve geçer çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…