Sizin ne kadar sürdüÖksürük kolay kolay geçmiyor maalesef. Yine de bir aile hekimine görünün isterseniz. Sağlık ocakları nispeten daha boş oluyor. Maske takmayı unutmayın.
Ay benlm oğlumda bir iki ay önce hasta oldu öksürük vardı. Soğan kürü yaptım (doktorumuza danıştım tabi) 3 güne geçti oğlumun öksürüğüAilecek domuz gribi olduk... 15 gündür bende geçmeyen şiddetli öksürük. Herkes öksürüğü zor geçiyor dıyor sızın bu konuda bilginiZ yorumunuz nedır. Birtek ben atlatamadım şu an bile öksürmekten yazamıyorum. Ben dra gıtmemıstım esımde gıtmedı. Çocuklar göründü ilaç vs. Bızde evde bol bol c vitamini vs geçer dedım. Hastaneler dolu
AynıııııııAllahin cezasi hastalik bi de eklem agrisi falan da yapiyor. Ben ilk gunu sirtimda bicak yemis gibi oldum sonra da 3 gun kendimi bilmeden yattim, oksurugu 3 haftaya yakin surdu bir de sigara vs hicbir sey kullanmadigim halde balgam atıyordum korkunc bir durum.. Ihlamur, zencefil bir arada kaynatip bal katip icerek biraz olsun hafifliyor
Çok merak ettim…Benim çok değişik bir formülüm var. Eski usul oralet paketlerinin nane limon cinsi bu inatçı oksurugumun tek ilacı
Aktarlar ve bazı marketlerde var.
Çok merak ettim…
Şifa olsun inşallah kardeşim.Lale abla lütfen dene
Ben yıllar önce tatile gittim otele girdiğim an oksurmeye başladım ama artık 3 sn duramıyordum orada andız pekmezi meshurmus bana acidilar yerinden aldik kaç kutu antibiyotik kaç doktor kaç astım teşhisi hatırlamıyorum. 6 ay uğraştım oda arkadaşlarım ile kavga ettim yok çare yoktu. Sonra bir gün otobüs ile okulun olduğu şehre dönerken tuttu, artık herkes panik oldu geri dönüşe geçtiler muavin dedi ki abla sana birsey iciricem bana çok iyi geliyor. 4 saatlik yolun 3 saati oksurmedim elime de verdi 4 5 tane öylece bitti. Sonra ben markette gördüm aa kenarda dursun dedim
Hala dua ederim Allah razı olsun ondan. Senelerdir kaç kişiye onerdiysem memnun kaldı iş yerine koli ile alıyoruz her sene. Marka fark etmez urun ayni performansta
Ama ben tek kullanımlık aliyorum cunku nemlenip bozuluyor
Aktara tam olarak ne söyleyeceğiz?Benim çok değişik bir formülüm var. Eski usul oralet paketlerinin nane limon cinsi bu inatçı oksurugumun tek ilacı
Aktarlar ve bazı marketlerde var.
Bende vardı aynısı hatta afedersin baya tıkanmıştı ciğerlerim kötü bir haldeydim eczaneden bitkisel şurup aldım vallaha hemen etki gösterdi ben onu kullanıyorum biraz maaliyetli ama değer sizde kullanın hemen etkisini göreceksiniz düşünün gece sabaha kadar öksürmekten ciğerim mahvolmuştu geçmiş olsunAilecek domuz gribi olduk... 15 gündür bende geçmeyen şiddetli öksürük. Herkes öksürüğü zor geçiyor dıyor sızın bu konuda bilginiZ yorumunuz nedır. Birtek ben atlatamadım şu an bile öksürmekten yazamıyorum. Ben dra gıtmemıstım esımde gıtmedı. Çocuklar göründü ilaç vs. Bızde evde bol bol c vitamini vs geçer dedım. Hastaneler dolu
Aktara tam olarak ne söyleyeceğiz?