2 haftadır gecmeyen öksürük

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.811
1.744
39
Ailecek domuz gribi olduk... 15 gündür bende geçmeyen şiddetli öksürük. Herkes öksürüğü zor geçiyor dıyor sızın bu konuda bilginiZ yorumunuz nedır. Birtek ben atlatamadım şu an bile öksürmekten yazamıyorum. Ben dra gıtmemıstım esımde gıtmedı. Çocuklar göründü ilaç vs. Bızde evde bol bol c vitamini vs geçer dedım. Hastaneler dolu

Öksürük kolay kolay geçmiyor maalesef. Yine de bir aile hekimine görünün isterseniz. Sağlık ocakları nispeten daha boş oluyor. Maske takmayı unutmayın.

Ailecek domuz gribi olduk... 15 gündür bende geçmeyen şiddetli öksürük. Herkes öksürüğü zor geçiyor dıyor sızın bu konuda bilginiZ yorumunuz nedır. Birtek ben atlatamadım şu an bile öksürmekten yazamıyorum. Ben dra gıtmemıstım esımde gıtmedı. Çocuklar göründü ilaç vs. Bızde evde bol bol c vitamini vs geçer dedım. Hastaneler dolu
Ay benlm oğlumda bir iki ay önce hasta oldu öksürük vardı. Soğan kürü yaptım (doktorumuza danıştım tabi) 3 güne geçti oğlumun öksürüğü

Allahin cezasi hastalik bi de eklem agrisi falan da yapiyor. Ben ilk gunu sirtimda bicak yemis gibi oldum sonra da 3 gun kendimi bilmeden yattim, oksurugu 3 haftaya yakin surdu bir de sigara vs hicbir sey kullanmadigim halde balgam atıyordum korkunc bir durum.. Ihlamur, zencefil bir arada kaynatip bal katip icerek biraz olsun hafifliyor

Allahin cezasi hastalik bi de eklem agrisi falan da yapiyor. Ben ilk gunu sirtimda bicak yemis gibi oldum sonra da 3 gun kendimi bilmeden yattim, oksurugu 3 haftaya yakin surdu bir de sigara vs hicbir sey kullanmadigim halde balgam atıyordum korkunc bir durum.. Ihlamur, zencefil bir arada kaynatip bal katip icerek biraz olsun hafifliyor
Aynııııııı

Ben de hastalandim evde gecirecektim, her şeye hastaneye koşan biri degilim ama öksürük çok zorladi doktora gittim ilaclarimi kullandim oldukca rahatladim.
Özeller dolu değil sanirim Istanbuldayim randevusuz gittigim halde 10dkda muayene sirasi geldi.

Benim çok değişik bir formülüm var. Eski usul oralet paketlerinin nane limon cinsi bu inatçı oksurugumun tek ilacı
Aktarlar ve bazı marketlerde var.

Eğer andız pekmezi bulabilirseniz öksürüğü anında kesiyor bir tatlı kaşığı günde bizde ailecek grip olduk hiç birimiz öksürmedik ama tadı gerçekten çok kötü ilk önceleri çok zor içtik ama şimdi normal geliyor bize

Biz bu sene olmadık ama geçen sene aralık ayında olmuştuk oğlumla ben çok kötüydü maalesef ki . Öksürüğüm zaten hiç geçmez ( alerjik astımım) covid influenza derken bu duruma düştüm . Ama bakın hayatımızda ilk kez influenzadan tam 1 ay sonra oğlum durduk yere 2 gün öksürdü az az ama araya haftasonu girdi kendi doktorunu bekleyelim dedik pazartesi doktora gittiğimiz zaman doktor bronşit olmuş demişti . Ağladım bir sürü doktorun odasında kadın dedi ki ben bekliyordum zaten böyle olmasını çünkü influenza çocukların ciğerlerini etkiliyor ve 1 ay sonra filan bronşitle geri geliyorlar . Çok geçmiş olsun aklınızda bulunsun çocuk için

Çok merak ettim…

Lale abla lütfen dene
Ben yıllar önce tatile gittim otele girdiğim an oksurmeye başladım ama artık 3 sn duramıyordum orada andız pekmezi meshurmus bana acidilar yerinden aldik kaç kutu antibiyotik kaç doktor kaç astım teşhisi hatırlamıyorum. 6 ay uğraştım oda arkadaşlarım ile kavga ettim yok çare yoktu. Sonra bir gün otobüs ile okulun olduğu şehre dönerken tuttu, artık herkes panik oldu geri dönüşe geçtiler muavin dedi ki abla sana birsey iciricem bana çok iyi geliyor. 4 saatlik yolun 3 saati oksurmedim elime de verdi 4 5 tane öylece bitti. Sonra ben markette gördüm aa kenarda dursun dedim
Hala dua ederim Allah razı olsun ondan. Senelerdir kaç kişiye onerdiysem memnun kaldı iş yerine koli ile alıyoruz her sene. Marka fark etmez urun ayni performansta
Ama ben tek kullanımlık aliyorum cunku nemlenip bozuluyor

Lale abla lütfen dene
Ben yıllar önce tatile gittim otele girdiğim an oksurmeye başladım ama artık 3 sn duramıyordum orada andız pekmezi meshurmus bana acidilar yerinden aldik kaç kutu antibiyotik kaç doktor kaç astım teşhisi hatırlamıyorum. 6 ay uğraştım oda arkadaşlarım ile kavga ettim yok çare yoktu. Sonra bir gün otobüs ile okulun olduğu şehre dönerken tuttu, artık herkes panik oldu geri dönüşe geçtiler muavin dedi ki abla sana birsey iciricem bana çok iyi geliyor. 4 saatlik yolun 3 saati oksurmedim elime de verdi 4 5 tane öylece bitti. Sonra ben markette gördüm aa kenarda dursun dedim
Hala dua ederim Allah razı olsun ondan. Senelerdir kaç kişiye onerdiysem memnun kaldı iş yerine koli ile alıyoruz her sene. Marka fark etmez urun ayni performansta
Ama ben tek kullanımlık aliyorum cunku nemlenip bozuluyor
Şifa olsun inşallah kardeşim.

Evet evet deneyeceğim inşallah.

Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.

Soğanı yemeklik doğrayıp bir kavanoza koyun. Üstüne 3 yemek kaşığı bal ilave edip bir gece buzdolabında bekletin. Sabah ve akşam aç karnına 1 yemek kaşığı tüketin ( kavanozu hep buzdolabında muhafaza edin ve asla içine kaşık daldirmayin). Geçmiş olsun.

Benim oğlum da oldu , geçen sene de aynı ay oldu bu sene de facia gibi, tam iglesti dedik geçen hafta yine hafif ateşlen di , ben ve eşim koruma amaçlı enf.. isim li hap i içtik hafif oyle vucud agrisi 1 2 gun gecti gitti oğlumun 2 ay için de 4. Kutu antibiyotigi :KK43: çok üzgünüm ama mecburuz

Bende vardı aynısı hatta afedersin baya tıkanmıştı ciğerlerim kötü bir haldeydim eczaneden bitkisel şurup aldım vallaha hemen etki gösterdi ben onu kullanıyorum biraz maaliyetli ama değer sizde kullanın hemen etkisini göreceksiniz düşünün gece sabaha kadar öksürmekten ciğerim mahvolmuştu geçmiş olsun

İnfluenzayı bilmem ama kasım başı hasta oldum.
O öksürük geçmedi, hep bronşit ve alerjik astımım olduğundan ciddiye almadım.
İşler ciddileşti, mide yemek tutmayaya öksürüğümden konu komşu uyuyamamaya başladı çünkü 1 dk içinde belki 15 kere öksürüyorum aralıksız.
2 kutu ant bitti ama ne öksürük geçiyor ne gırtlak iltihabı.
Bazen nefes borum tıkanıyor havasızlıktan çırpıyor ama hayata devam ediyordum.
Sonuç, astım ciğerleri halletmişim😂
2 ayın sonunda zorla doktora götürülüp ağır bir tedaviye başladım, tonlarca ilaç içiyorum fıslarım var.
Geçti mi, geçmedi, geçmeyecek de ihmalim yüzünden.
Diyeceğim o ki şuan öksürük ve yüksek ateş, ciddi belirtiler.
Hastalığı kaale almayan birisi olarak tüm hekimlerin ortak dediğini yineliyorum, gizli pandemi var ve 2 ana durumu. Ateşi de öksürüğü de ihmal etmeyeceksiniz.

X