Çok geçmiş olsun size de Ağrılar normal midir sizce streste çok tetikledi diye düşünüyorum ben. Acile gitsem mi bilemedim randevuma da 10 gün var dahaBende de adenom var arada sırada çok şiddetli ağrım oluyor fakat 3 gün sürüyor en fazla. Böyle durumda migren için kullanılan bir ilaç var onu kullanıyorum doktor tavsiyesi ile.
Çok şiddetli oluyor ama bu kadar uzun sürmesi pek normal oomayabilir. Bence dayanılmazsa acile gidin ağrı kesici yapsınlar. Mide bulantınız da var mı?Çok geçmiş olsun size de Ağrılar normal midir sizce streste çok tetikledi diye düşünüyorum ben. Acile gitsem mi bilemedim randevuma da 10 gün var daha(
Acile gidin kusmayla şiddetli ağrı deyin gerekirse mr bisey çeksinler riske atmaya gelmezÇok geçmiş olsun size de Ağrılar normal midir sizce streste çok tetikledi diye düşünüyorum ben. Acile gitsem mi bilemedim randevuma da 10 gün var daha(
Küçüklüğümden beri kronik baş ağrısı olan biriyim, ağrının ne tarafta olduğunu saptayın, acil bir nörolojiye görünün. İki hafta normal değil.2 haftadır ilaç almama rağmen her gün şiddetli geçmeyen baş ağrım var. 3 sene önce hipofiz adenomu var demişlerdi ama hiç ağrım olmazdı bu derece. Ağrım bununla mı alakadadır bilmiyorum. Son zamanlar da çok stresli dönem geçirdim. Mental olarak da iyi değilim. Randevu aldım gününü bekliyorum acile gitmeidm ama korkuyorum çok ciddi bi şey olmasından. Kafam uyuşuyor resmen
Evet varÇok şiddetli oluyor ama bu kadar uzun sürmesi pek normal oomayabilir. Bence dayanılmazsa acile gidin ağrı kesici yapsınlar. Mide bulantınız da var mı?
Randevu aldım nörolojiye ama daha var tariheKüçüklüğümden beri kronik baş ağrısı olan biriyim, ağrının ne tarafta olduğunu saptayın, acil bir nörolojiye görünün. İki hafta normal değil.
Aynen giderim de acil detaylı bakmaz Mr çekse de sadece ağrı kesici yapar gönderirAğrı kesici kas gevşetici bir de mide bulantısı için iğne yaparlar rahatlarsınız randevunuza da varmış ihmal etmeyin derim.
Hiç olmazsa ağrılarınız azalır biraz rahatlarsınızAynen giderim de acil detaylı bakmaz Mr çekse de sadece ağrı kesici yapar gönderir
bi de diğer ağrı kesiciler dokunduğu için sadece evde parol içebiliyorum her gün içmeme rağmen de kesmiyor ağrıyı dediğiniz gibi yapayımHiç olmazsa ağrılarınız azalır biraz rahatlarsınız