2 haftadır geçmeyen baş ağrısı

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.525
107
26
2 haftadır ilaç almama rağmen her gün şiddetli geçmeyen baş ağrım var. 3 sene önce hipofiz adenomu var demişlerdi ama hiç ağrım olmazdı bu derece. Ağrım bununla mı alakadadır bilmiyorum. Son zamanlar da çok stresli dönem geçirdim. Mental olarak da iyi değilim. Randevu aldım gününü bekliyorum acile gitmeidm ama korkuyorum çok ciddi bi şey olmasından. Kafam uyuşuyor resmen

Bende de adenom var arada sırada çok şiddetli ağrım oluyor fakat 3 gün sürüyor en fazla. Böyle durumda migren için kullanılan bir ilaç var onu kullanıyorum doktor tavsiyesi ile.

Bende de adenom var arada sırada çok şiddetli ağrım oluyor fakat 3 gün sürüyor en fazla. Böyle durumda migren için kullanılan bir ilaç var onu kullanıyorum doktor tavsiyesi ile.
Çok geçmiş olsun size de Ağrılar normal midir sizce streste çok tetikledi diye düşünüyorum ben. Acile gitsem mi bilemedim randevuma da 10 gün var daha (

Çok geçmiş olsun size de Ağrılar normal midir sizce streste çok tetikledi diye düşünüyorum ben. Acile gitsem mi bilemedim randevuma da 10 gün var daha (
Çok şiddetli oluyor ama bu kadar uzun sürmesi pek normal oomayabilir. Bence dayanılmazsa acile gidin ağrı kesici yapsınlar. Mide bulantınız da var mı?

Acile gidin kusmayla şiddetli ağrı deyin gerekirse mr bisey çeksinler riske atmaya gelmez

Küçüklüğümden beri kronik baş ağrısı olan biriyim, ağrının ne tarafta olduğunu saptayın, acil bir nörolojiye görünün. İki hafta normal değil.

Ağrı kesici kas gevşetici bir de mide bulantısı için iğne yaparlar rahatlarsınız randevunuza da varmış ihmal etmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…