2 haftada 9 kilo

lapa

bitanecik kızımmmm
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2007
827
11
PAZARTESİ
Kahvaltı: Sade kahve (istenilen miktarda)
Öğle : İki katı yumurta-az tuzlu ıspanak
Akşam: Büyük ızgara steak-yeşil salata-kereviz
SALI
Kahvaltı: Sade kahve-bir sandöviç ekmeği
Öğle: Büyük ızgara steak-yeşil salata-meyva
Akşam: İstenilen miktarda jambon
ÇARŞAMBA
Öğle: İki haşlanmış yumurta-yeşil salata ve domates
Akşam: İstenilen miktarda jambon ve yeşil salata
PERŞEMBE
Öğle: Bir haşlanmış yumurta-havuç(pişmiş veya çiğ) Kaşar peyniri
Akşam: Meyve ve yoğurt
CUMA
Kahvaltı: Sade kahve-limonlu havuç
Öğle: Buğulama balık-domates sınırsız
Akşam: Izgara steak-yeşil salata
CUMARTESİ
Öğle: İstenilen miktarda ızgara tavuk
Akşam: İki katı yumurta-havuç
PAZAR
Kahvaltı: Limonlu çay
Öğle: Izgara steak-meyva
Akşam: Canınız ne çekerse yiyebilirsiniz.
ÖNEMLİ NOT:
8. gün bitiminde bu beslenme planı bir hafta daha tekrarlanacak. Daha sonra normal beslenmeye geçebilirsiniz. Beslenme planı tam uygulanırsa iki haftada 9kg. zayıflayabilirsiniz. Bu diyetle vücutta madde değişimi gerçekleşir ve üç yıl boyunca kilo almazsınız. Diyet sırasında kesinlikle alkol almayınız.......

kızlar sizce nasıl bu diyet ???
başarı oranı nedir ki haftada 9 kilo çok gibi ama eğer doğruysa ve geri alınmıyosa süper bişiii

vallahi gerçekten 2 haftada kilo veriliyorsa yani 9 kilo süpermiş ama ne kadar sağlıklı bilemiyiz

Denemeye deĞer aslında ama ıŞte nasıl yaparım bılmıorum

isveç diyetinin başka versiyonu . ablam uyguladı , 2 haftada 7 kilo verdi
kolestrolu tavan yaptı, 7 kilo yu verdi ama iki haftya baygın gibi evde yattı ..
sonra ne mi oldu; 1 ayda 10 kilo aldı ...:)

1 ayda 10 kılo mu homılı gırtlak yedımı be canım naptı ablannn :))

hergün biftek mi yiycez yahukaydirigubbakcemile3 kırmızı et zararlı değil miydi?

deneyen varmı arkadaslar?bence bu dıyetle kastan kılo verılır kesın....sonra yorgunluk...sonra hastalık...yada superdır uff hangısııııı

ya bunları uygulamak zor degil bana göre
ama 2 haftada 9 kilo verip diğer ay hemen alacaksak metabolizmamız yerle bir olur
20 günde verdiğim 3 kilo için bile saglıksız diyorlar siz düşünün artık :KK43:((((

sanmam bu diyetle 9 kg veriLceini. hergün et ekmek :KK70: ßLmıorum kaLoriLeri nekadr ama yinede denemekten zarar gelmez :-)

peki yesil salata ne ,ben onu anlamadim,yani sadece marulla mi yapiliyo,yada kivircikla,,:uhm::uhm:

bu kadar yemekle 9 kilo vermek kolay olsa herkes 1 ayda zayiflarrr...kaydirigubbakcemile2

kızlar bu diyetin adı isveç diyeti. biz 2 arkadaş bu dyeti 1 hafta yaptık ben 4 arkadaşımda 5 kilo verdi.. değerlerimizi ölçtürdük ve kasdan vermişiz değerlerimz düşmş ve o sene çok sık hasta olduk. neyse 3-4 ay sonra tekrar aynı diyeti yapıcaktık ama doktor 2. yaparsan komaya girersin demişti aldırmamıştım. ve kızlar diyetin 3. günü ben gözümü hastahanede açtım ve kimseyede söleyemedim isveç diyeti yaptığımı.. neyse arkadaşımda 2. kez yaptı oda 2.gün güeşlenirlen bayılmış hastahaneye kaldırmışlar... nezaman bu diyeti görsem başım dönüor o anlar aklıma gelior.. tüylerim ürperior hatta.. tabi size kalmış bi durum.. hiçbir dktor onaylamadığı gbi vücudda ciddi tahribat bırakan bir diyet.. yaşamış olarak ciddi bir şekilde tavsiye etmiyorum.

gerçekten bu kadar fazla seçeneği olup içinde 1 haftada 4 kilo verdiriyorsa çok iyi şok bi diyet diil bence çünkü hiç aç kalmıyosundur ben normalde bundan daha az yiyorum...
ama 2.hafta çoğu diyette olduğu gibi bu diyette de sürdürülmesi sağlıksızdır bencede...

evet bu isveç diyeti...benim kuzenim yapmıştı bu diyeti evlilik öncesi zayıflamasına zayıflamıştı amaaaaa saçları bayağı dökülmüştü.
bende bu diyeti üniversite de yapmıştım evet kilo veriyorsun ama sonradan bir güzel alıyorsun..

dikkat edilmezse her diyetten sonra eski yeme alışkanlıklarına dönülürse
hiçbir diyetten sonra aynı kiloda kalmaz ve tabiki fazlasını alırsınız
en az 1-2 hafta diyet olmasada azaltarak devam edilmeli tüm diyetlerden sonra.....

X