2 haftada 4 kilo

tebRikler canım benim.. eminim çok fit görünüyorsundur..
bende hemen başlıyorum elma sirkesine..:)
buarada bende merak ettim tadı nasıl oluyo acaba?

maalesef cok da fit degilim canim bu hafta regl oldum cikolataya abandim oldum 68 kilo boyum 1.78 falan ama yine de baliketliyim maalesef ama siz birakmayin devam edin.:)))
tadi evet biraz kotu ama bol suyla ic bi de bir anda ic yudum yudum yavas yavas degil de fondip yapar gibi :)):sm_cool:

süper walla bende yediklerime dikkat ederek 2 haftada 5 kilo verdim cnm
gerxcekten süper bi duyguuuuuuuu zemuszemus

saol cnm benim sabahlari kepekli ekmek yanina diyet peyniri bir dilim ... salatalik falan
bazende hic kahvalti yapmayip sert seftali yada baska bi meyva yiyorum
öglen ya az yagli kalorisi düsük öglen yemegi yada salata meyvayla gecistiriyorum
aksamlari saat 5-6 arasi ayni sekilde besleniyorum

emzirdigim icin genelde meyva sebzemi yogurdumu eksik etmiyorum

yaklasik 3 -4 litre su iciyorum
papatya cayi falan ictigim zaman sekersiz oluyor

kesinlikle abur cubur yemiyrum yedigim zamanda cok az olmasina dikkat ediyorum hayatim

buarada malesef et ürünlerini buaralar nerdeyse hic tüketmiyorum zayiflamak icin degil.... migdem kaldirmiyor

gercekten cok nadir yag koyuyorum yemeklerime oda omega 3 yagi kullaniyorum

saat 18 00 i gecince su haric hic bir sey yemiyor icmiyorum
meyva sulari kola gazli iceceklerde hic icmiyorum .........

erkende uyuyorum sabah er4ken kalkiyorum

buarada bitanem sabahlari 2 kasik sirkeyle baslicam baya faydasi varmis zayiflamaya
cok kilolu degilim ama gene bi 7-8 kilo vermem gerek suanki kilom 57 boyumsa 162

4. ay önce dogum yaptim 75 le gittim doguma

sen nasil verdin bitanem okadar kilo ? beraber verelm su kilolari yaaaaa

canım beslenme şeklimiz birbirine çok benziyormuş küçücük farklarla a.s
ben papatya çayı yerine yeşil çay içiyorum gazlı içecekleri bende içmem suyu bol içerim
etle benimde aram yok arada belki ya tavuk yada balık çorba-salata çok yüketirim tabii sebze yemeklerini de ekmek fazla tüketmem
verdiğim kilolar da hergün yaptığım yürüyüşün büyük etkisi vardı
pazarteside Allah izin verirse dayanabilirsem marankinin kiraz diyetine başlıyacam iyi bir detoks yapıyormuş benimde uzun zamandır durmuştu kilo vermem böyle bir şoka ihtiyacım var gibi
bebeğini Allah bağışlasın hep iyi günlerini göstersin inşallah daha çok küçükmüş opuyorumnanaktan

geçen cuma 70 kiloyla diyete girdim aslında zaten çok yemem ama yapım müsait, boyumda 169. bölgesel kilo var yani göğüslerden aşağı tombişim. cumadan beri kahvaltıda yağsız sütle nesfit yiyorum bir kase sabah dediğim öğlen 1 anca uyanıyorum. 4 gibi de bir şeftali 3 kayısı yiyip akşamda normal sebze yedim.

ha geç yattığım için çok acıkıyorum o yüzden de gece 11 gibi ev yapımı iki kaşık yoğurda bir kaşık keten tohumu katıp yiyorum.

bol olmasada günde 1 lt ye yakın su içiyorum son iki gündür elma sirkesi içmeye başladım bende. idrar söktürüyo. şu anda aç karnına 67 çıkıyorum 1 hafta oldu.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis harikasinnn cnm walla tebrik ederim
sirkeyi nasil iciyorsun cnm ben bikac defa 2 kasik ac karnina ictim nasil icsek daha faydali olur acaba kizlar ?

toprak su saol bitanem ayniyiz valla :1hug:
tavuk etini cok seviyorum heleki baligiiiiiiiii ama su son zamanlarda hic cnm istemiyor baya uzaklastim
sabah bir dilim siyah ekmek az yagli peynir yedim
öglende esime ekmek kizartmistim cok canim cekti onu yedim gene bir dilim krem peynirle cok az
simdi yogurt yerim aksamada salata yaparim kendime

bende su bir iki haftada baya kilo vermek istiyorum
dün oturup mekik cektim gbegimdeki kaslari baya fark ettim :lepi:

sirkeyi ben ilk gün saftirik gibi çay bardağına yarım bardak doldurdum, üstüne suyla karıştırıp içtim aman allahım kusuyodum. dedim bu böyle zayıflatıyo heralde

çok koymuşum meğersem hele sirkeyi sevmeyen biri için eziyet. ben nefret ederim.

ben şimdi çay bardağına 3 çay kaşığı koyuyorum. normalde bir su bardağına 1-2 tatlı kaşığı konuluyo ama işte su bardağıyla aynı ölçüye geliyo çay bardağına koyduğum.

çok abartmak istemiyorum sağlam mideyi yemeyelm bide asitli nihayetinde. 2 çorba kaşığı çok canım ya 1 e indirsen onu.

ben gecen yil 60tan 50ye düstüm nasilmi anlatimm..bütün yemekleri yedim ama ekmeksiz ve asla doyana kadar yemedim bir iki kasik icimdeki yeme istegini bitirene kadar...doyana kadar yerseniz zaten kilo vermek imkansiz..su ihtiyacimi sicak su yada cay icerek giderdim...ben siyah cay ictim ama sagliksiz siz baska cayla deneyin...bol meyve sebze yedim.öyle tavukmus az yagli yemeklermis yemedim ben ac kalarak yaptim günde 2 dilim tost ekmegi yedim...tabiki peyir domates salatalik falan verdim iste 5 ayda 10 kilo falan...sagliksizda kalmadim kanimdaki degerlerde cok iyiydi:)böyle ac diyet yapmak daha iyi cünkü ara sira kacamak yapsam bile fazla gelmedi dengeledi ...korumayi basardim ama simdi istekle yedim ve yine 60 oldum ve yine basliycammm..ama benim bünyem kaldirdi belki sizinki kaldirmayabilir...paylasiyim dedim

esincim bi yanlıslık var sanırım
yaptıgın dietle 5 ayda 10 kilo degil nerden baksan bi 20-25 kilo vermen lazımdı ?
ayda 2 kilo yaptııgın agır diete göre cok az değil mi

merhaba kızlar acaba şu sirkeye su katmadan içsek ve balda katmasak olmaz mı ben onu tek içmeyi daha cok seviyorum:s ve bir de bu kiraz diyeti nasıl birşey hazır kirazlarda bolken yapalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…