2 haftada 4 kilo

tuntuntun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
18
0
36
Merhaba arkadaslar,
bu siteyi ilgiyle takip ediyorum ve diyet deneyimimi sizlerle paylasmak istedim. 2 haftada 4 kilo verdim her gun sabah ac karnima 1 su bardagi ilik suya 2 corba kasigi elma sirkesi katip iciyorum ve yarim saat sonra 2 dilim kepek ekmegi kibrit kutusu peynir ve sinirsiz domates salatalik yiyorum sonra oglen bol salata ve 4-5 tane kofte ya da bir parca tavuk (salatanin yaninda) aksam da bir porsiyon sebze yemegi ama asla suyunu yemeyin yemeklerin tum kalorisi ordaymis ve asla protein ve karbonhidrati karistirmayin yani etle makarna ya da tavuk pilav yapmayin her ogun 2 dilim kepek ekmegi yedim aksatmadan ve 2 gunde bir 45 dakika tempolu yuruyus yaptim. kesinlikle elma sirkesinin cok faydasini gordum bir de her gun kahve ictim metabolizmami hizlandiriyormus. aksamlari bazen cok aciktigimda meyveli yogurt yedim ya da sut ictim. tavsiye ederim zaten ilk 3 gunu atlattiktan sonra gerisi geliyor. hadi baslayin gercekten farki hissedince mutlu oluyor insan :)

canim benim,gunde kac fincan kahve ictin ve kahvenin hangi cesidini ac karnina mi yoksa yemeklerden sonra mi tukettin.saglicakla kalin.

sanırım kilon az canım :) çünkü yaptığın diyetle daha fazla kilo verilebilir.Ama senn için en uygunu bu idi sanrm :)

kahve farketmez turk kahvesi ya da nescafe :) ikisi de yagyakimini hizlandiriyormus metabolizmayi hizlandirarak. bence 2 haftada 4 kilo az degil Kraker cim cunku bunu aya vuracak olursan 1 ayda 8 kilo eder ki bu gayet fazladir en sagliklisi ayda 4 kilo diyorlar. boyum 1.79 kilom 70 ti oyle cok kilolu degilim balik etliyim simdi 66 falan oldum :)) yakinda koyarim resimlerimi hele 1 ay olsun da :))

bence 2 haftada 4 kilo süper yani az değil.. hemde maşallah boya bak :))
kilonda çok değilmiş aslında 70 kilo vücut yağında çok az olmalı o boya göre bki: 21.8miş haftada 1 kilo vermen bile çok zor iyi başarmışsın tebrikler.. bence sen fotolarını ekle gayet iyisin şuan..

arkadaşlar bende 8 günde 1 kilo verdim hiç diyet yapmadan elma sirkesiyle sabah akşam yemeklerden 15 dakika önce bir bardak ılık suya iki tatlı kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal katarak içtim dün sabah tartıya çıktım gözlerime inanamadım bir kilo vermiştim

ya bu elma sirkesi nasıl tadı anlamadım kötümü acaba ben normalde annemler hep üzüm sirkesi alırlardı ama onlar salataya koymak için yani ama benim midemi bulandırıyo bu elma sirkeside genel olarak aaynıysaalmım

ben gecen sene elma sirkesini kullandım.uzum sırkesınden daha ıyı.zaten onu ıcerken suyuna 1tatlı kasıgıda bal koyucaksın.gecen sene faydasını gormustum.ama busene devam edemedım

belli bir marka varmı kızlar ya kullandığınız bide tam nasıl yapılıyor anlatırmısınız bana

bende merak ediyodum lülülülülülüacaba kahve liko aldırır mı acaba diye şimdi hemen kahvemi içicem

tebRikler canım benim.. eminim çok fit görünüyorsundur..
bende hemen başlıyorum elma sirkesine..:)
buarada bende merak ettim tadı nasıl oluyo acaba?

elma sirkesinin tadı biraz pekmez gibi birşey bana tadı öyle geliyor içebilirseniz baya işe yarıyor ben bayadır ara verdim tekrar başlayacam

Taşıdığı bikarbonat iyonları sayesinde sindirimi kolaylaştıran tek meyve olan elmanın, sirkesinin de genel sağlık açısından büyük önem taşıdığını söyleyen Deniz, 'Kanı temizleyen, bedeni ve zihni yorgunluklarda yatıştırıcı tesire sahip olan, idrar söktürücü özelliği bulunan, karaciğer ve damar sertliği hastalıklarıyla, hemoroid, egzama ve deri hastalıklarına iyi gelen elmanın sirkesi de, kalp kasları dahil olmak üzere tüm kas yapısının güçlenmesini sağlar' dedi.

Deniz, ılık bir bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal karıştırılarak yapılan kokteylin sabahları aç karnına içilmesi halinde vücutta biriken fazla yağın atımının kolaylaşacağı tavsiyesinde bulunarak, şöyle konuştu. 'Elma sirkesi, içerdiği çok değerli ve çeşitli maddeler nedeniyle, en sağlıklı sıvılardan biridir.

Elma sirkesi bedenimizi içten ve dıştan tedavi edebilen olağanüstü bir sıvıdır. ıçerdiği yüksek orandaki Potasyum sayesinde kas yapısını güçlendiren, strese karşı koyabilecek dayanıklılık kazandıran, grip, soğuk algınlığı gibi üst solunum yolları enfeksiyonlarının hafif geçilmesini sağlayan elma sirkesi, boğaz ağrısı, öksürük ve ses kısıklığına da iyi gelmektedir. Elma sirkeleriyle yapılan salatanın yüksek kolestrole karşı da iyi geldiğini açıklayan Deniz, 'Elma sirkesinin faydaları saymakla bitmez.

Ergenlik sivilceleri, dış derinin sıkılığı, gaz şişkinliği, kabızlık gibi birçok soruna yararı bilinen elma sirkesinin yüksek potasyum nedeniyle böbrek hastaları, asit değerinin yüksek olması nedeniyle de ülserliler ve gastriti olanlar tarafından tüketilmemesi gerekir' diye konuştu.

buda benden olsun biraz araştırdımda bende denicem ama sirke markası ne hangi marka daha etkilidir

arkadaslar piyasadaki en kalitelisi Kemal kukrer bence uzun yillardir var zaten ve ben cok memnunum. fersan i da begeniyorlar size hangisi uygunsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…