merhaba arkadaşlar bende bi ay öncesine kadar 44 kiloydum hatta zamanı geldi 39 u bile gördüm tartıda.. her gece araştırdım denemediğim şey kalmadı ama anladım ki yemeden olmaz ama iştah yok napalım diceksiniz haklısınz çünkü bende öleydim..öncelikle kalori hesaplamadan boy ve kilonuzu hesaplayıp günlük kalori ihtiyacınızı bulun. mesela benim 1600 kalori falan çıkmıştı o zamanlar yani ben kilo almak istiyorsam 1600 den fazla kalori almam gerekiyordu.. geceleri 10 dan sona metabolizmanın yavaşladığını öğrendim hatta uyuyunca neredeyse duruyormuş metabolizma o yüzden ben birazda gececi oldğum için yicekleri gece almaya çalıştım.. tabi her ne kadar önermesem de 2 haftanın sonunda bırakmış olsam da sip.... die bi ilaç aldım çok pis açıkıyordum onunla evet sağlıklı değil ama psikolojiniz onu düşünmenize izin vermiyor o anda ve denedim 2 hafta boyunca.. neyse uyanır uyanmaz yiyebildiğim kadar yemek yedim yeri geldi zorladım yeri geldi zorlamadım fazla ama gece yemeğinden sonra sevdiğim şeyleri yapmaya yemeye çalıştım ve özellikle kalorisi yüksek şeyler buldum aldım yaptım yedim.. mesela her gece bi çikolata yedim 300-500 kalori, mesela mısır severdim mısır patlatır yerdim,(100 gramında 500 kalori var) çekirdek alrdım.. kraker severim midemi bulandırmaz acıksam da acıkmasamda yiyebiliceğim şeylerdi bunlar hp yanında da cola ve yahut soğuk çay süper gidiyordu hem zevk veriordu yemek hemde kalori bazı gecelerde mama yapıp yiordum cici bebe ..ne buluyorsanız yiyin arkadaşlar.. bende şuan takıntı olmuş ne yesem kalorisine bakıyorum napim amacım kilo almak kilo almak sadece yağlı yemekler yemekle olmaz günlük kalorinzi aşarsanız kilo alırsınız ne yerseniz yiyin.. neyse önce biraz göbiş sonra bacaklar genişlemeye başlıor öle böle derken 2 hafta sonra 47 kilo olduğumu gördüm bi kilo bile çok belli oluyor fark ediliyor..şimdi 49 oldum.. beni gören herkes sen kilo almışsın diyo yemin ederim böle mutlu olabiliceğimi hiç düşünmemiştim Allah tüm isteyenlere nasip etsin inş. biraz uzun oldu ama azda olsa yardımım dokunsun istedim. pes etmeyin ne olursa olsun 2 hafta sürdürün her ne deniyorsanz deneyin birşey asla bi kaç günde etki göstermz sabırlı olmak lazm..