2 haftada 2. Kez su saatimi çaldılar

costantin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
50
0
86
İstanbul
Bıktımmmmmmmmmmmmmmm.....nerelere anlatsam derdimi ben ya 2.kez su satimi çaldılar masraf hadi geç hamileyim ugraş git gel offf offf

Keşke olsa kiracıyım bide.ya benden yardım istese yapıcam yardımı. Hurdacıya verince yeni saatler 5 lira yapıyomuş onun için çalıyolarmış .bide bantladık kenarlarını allah korusun bi daha olursa ses olsun die ama adam ışık gibi bişey çıktı.

ay allahim yarabbim gülsemmi aglasammi bilemedim sacmalik tamamen.

yazi yaz koy.
"kardesim hamileyim insaf yani ugrasamiyorum artik "

alakasız ama konunu okuyunca aklıma geldi
3 defa kardeşiminm bisikleriti çaldılar merdivenlerden annemlere hep dedimkii koymayın bu bisikleti merdivenlere
dün annem aradı edda 4. Bisikletide çaldılar .. Biz merdivenlere koymamaktan bıktık onlar çalmaktan bıkmadı

Hırsız bu çalarrr

anlamam hiç saatlerden ama bunlarda seri numarası falan yok mu o numaraları ihbar etseniz ayrıca borç çıkmazın üstünüze
Allah ım bi bu kalmadıydı yha insanlar iyice tuhaflaştı hırsızlık boyut atlamış resmen

sayaç numarası var şimdi ama 1 haftalık fatura parası ödiycem bide 133 lirada saat parası karakola şikayete falan gidiyosun ama bişey yapamıyolar arıyoruz diyolar işte sayaçta her seferinde degişiyo be gene evde susuz hemde bebegimin kıyafetlerini yıkamaya başlammıştım:2::2:

ayy cnm yha kıyamam :26:
ama bu su saatlarini değiştirirken aldığın kağıt makbuz ne varsa atma 3-5 yıl sonra hacize gelmesinler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…