• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 2 hafta sonra evde nişanım var ama hala elbise bulamadım yardımmmm istiyorumm

kuzuaslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
25
0
36
İstanbul
kızlar 2 hafta sonra evde nişan yapıcaz ama hala bi elbise bulamadım istanbuldayım çalışıyorum gidip bakmayada pek vaktim olmuyor hafta sonu kadıköye baktım ama sonuç olumsuz önericeğiz yerler varmı lütfen bi yardım edin evde olcağı için sade şık bişey olsun çokta sönük kalmıyim istiyorum :18: :43:

$08-04-12-11-02b.jpg beniö elbisemi örnek olarak atıyorum umarım yardımcı olabilmişimdir :)) hayırlı olsun beğenirsen adres tarifi yapabilirim
kızlar 2 hafta sonra evde nişan yapıcaz ama hala bi elbise bulamadım istanbuldayım çalışıyorum gidip bakmayada pek vaktim olmuyor hafta sonu kadıköye baktım ama sonuç olumsuz önericeğiz yerler varmı lütfen bi yardım edin evde olcağı için sade şık bişey olsun çokta sönük kalmıyim istiyorum :18: :43:

aynı derdi bende çektim zamanında:D ara tara yok en son bı lokantada oturdum agladım aylıycam derken karsıdakı magza gozume carptı kucuk bı yerdı gittim oradada buldum ilk basta pek hosuma gitmedi ama sonraları güzel gelmeye basladı faced paradise kuaför yazdıgnda kapakta görürsün bi bak istersen bende fazla acık gıyemedım ama asil bi nişanlıktı :)

cnm ben de fazla açık olmayan bişi arıodum bahariyede opera onur pasajı var orda buldm aradıım gibi bişi :) bence oraya kesin bakmalısın :)

Back