2 hafta oldu aramadı.

Ekonominiz toparladiginda terapi alabiillirsiniz, annenizden alacaklı olmayı bırakmak çok kolay bir şey değil
İyi bir terapist buluncaya kadar ayrı servet gidiyor bulduktan sonra ayrı. Denedim iki üç kişi her birisine ayrı ayrı bin lira tabi. Dedim yok böyle olmayacak sanki samanlıkta iğne arıyorum. Takmamaya çalışıyorum teşekkür ederim

Göğüs kanserine yakalandım. Hamdolsun tedaviyi hemen başlattık. Annem bir bahaneyle küstü bana. Birkaç kere aradım açmıyor, geri de dönmüyor. Bir buçuk ay falan oldu. Ben de bıraktım. Aramiyorum. Bazen annen baş düşmanın olabiliyor.

Kanser olduğunuzu anneniz biliyor mu buna rağmen böyle yapıyor ha..

Her insan anaç olamıyor. Anneniz öyle ya da böyle anne olmuş ama sizin beklentilerinizi karşılayacak birisi ne yazık ki değil. Eşimin annesi de böyle mesela. Öyle kabul ediyoruz onu. Siz de öyle yapın. Çok gerekmedikçe aramayın.

Elinizden geleni yapmışsınız annenize annelik yapmayın ne güzel evladınız da varmış ayrıca işiniz de şu an sizin imkanlarınıza sahip olmak için her şeyimi verirdim. Gönderdiği kargoları kabul etmeyin, aramayın sürekli vermeyin arada alıcı olmayı da bilin. İş anne olunca konu değişiyor biliyorum ama sizin hiçbir suçunuz yok bazı kadınlara annelik ağır geliyor.

Bu ne biçim anne yaa benim annem benden haber almadan duramaz şahsen ben olsam buna anne bile demem birdaha konusmazdim yok sayardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…