- 8 Nisan 2017
- 56.754
- 296.982
Allah razı olsun bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun bacım
Nevreste konuyu acti kacti ama geri geldiBen bakamadım kim etiketlendi diye inşallah herkes gelmiştir Nevreste da yazdığım seçeneklerden hicbiri kalmadıysa gelince konuşuruz
Hayırlısı canım:)Yazdim ama yazdiklarimi alamazsam katilmiycam bu sefer sanirim :)
İnşallah alırsın canımBaktimda nebilim neyse alabilirsek katiliriz bakalım kuzu
Sansima aldim valla oruclu olmasaydi herkes burda olurdu hicbiseyde alamazdim heHayırlısı canım:)
Rica ederim aldinmiAy cok teşekkurler
Hadi bakalım bekliyoruz:)biz burdaydik da yapsak mi yapmasak mi karar veremedikSansima aldim valla oruclu olmasaydi herkes burda olurdu hicbiseyde alamazdim he
Oruçtan bunlar:)Ayy benim salakliga ya tatliymisya bu bende başka bişey istiyom gitti güzelim tatlılar neyse kolay bişey aldım kazanacak kisiye tebrikler simdiden
Allah razı olsun bacım
AldımRica ederim aldinmi
Oruçtan bunlar:)
Siz gecen sefer almistiniz zaten tatliyla dimi :) bu sefer bakalim kime ne dustu kararsizliginiz bana yaradiHadi bakalım bekliyoruz:)biz burdaydik da yapsak mi yapmasak mi karar veremedik
Evet canım profiterol ile almıştım benSiz gecen sefer almistiniz zaten tatliyla dimi :) bu sefer bakalim kime ne dustu kararsizliginiz bana yaradi
Geç kaldm