- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
@Mmmmmerveeeee nin sunumu gormedinmi nasil yapayımüşenmezsen yap yeniden ya
Malzemem yok ya belki ufak birşey cikarabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@Mmmmmerveeeee nin sunumu gormedinmi nasil yapayımüşenmezsen yap yeniden ya
Ben de beceremeyeceğimi düşünüyorum zaten, blöf yaptımBence sen beceremezsin Görmeden inanmam
O artık merve@Mmmmmerveeeee nin sunumu gormedinmi nasil yapayım
Şöyle şeyler yazılinca çok şımarıyorum.@Mmmmmerveeeee nin sunumu gormedinmi nasil yapayım
Ya aşkolsun insan bir gaza gelir olmadı bak şimdiAma güzel sofra kuruyor diyorlar öyle duydum ben onların yalancısıyımBen de beceremeyeceğimi düşünüyorum zaten, blöf yaptım
Yüzüm eskimesin deyubu deynepnaz da ünlü oldu hemen bizi unuttu
Sofra kuruyorum evet görsel seviyorum çünkü, ama yemek yapamıyorum be nevoşumYa aşkolsun insan bir gaza gelir olmadı bak şimdiAma güzel sofra kuruyor diyorlar öyle duydum ben onların yalancısıyım
Bize takıl biz sana öğretiriz Çekirdekten yetişiyoruz,yetiştiriyoruzSofra kuruyorum evet görsel seviyorum çünkü, ama yemek yapamıyorum be nevoşum
Bak bu olabilirBize takıl biz sana öğretiriz Çekirdekten yetişiyoruz,yetiştiriyoruz
Cidden buradaki tarifleri inceleyip aklına yatanları deneyerek başlayabilirsin:)Bak bu olabilir
GeliyorNevreste ablalarin çıtırı konum nezaman açılır netim yok eşimden girdim çıkmadan açılsa keske
Daha gelecek çok varNe kadar çok tatlı yapan olmuş
Hangisine yazayım şaşırdım
Bu sefer ara verelim:)Ama istiyorsan gel:)Nevreste özele gelirmisin tarif alayım
Sen katılmak isteyen var ve nazlanıyorsunBu sefer ara verelim:)Ama istiyorsan gel:)
Ya tarifi yaptı bir kaza oldu o sebeple kıyamıyorum tekrar yapmasına:)Sen katılmak isteyen var ve nazlanıyorsun
Anladım yormak istemiyorsun, sıradaki kategoriye saklıyorsun