2 Hafta icinde hem sözlendim, hem nisanlandim hemde evlendim :)

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
436
398
37
2 hafta önce daha sözlü bile degilken su an evli bi bayan olarak karsinizdayim opuyorumnanaktan
Esimle 4 sene önce aileler vesilesiyle tanistik. Onlar bizi yakistirmis, bizde bu sene birlikte olmaya basladik ve deli gibi asik olduk. Esimle farkli ülkelerde oturdugumuz icin pek sIk görüsemedik.
2 Hafta önce memlekete gittik ve söz kesildi. Vakit sinirli, mesafede cok oldugu icin Nisanida aradan cikaralim dedik. Hersey cok güzel gecti.opuyorumnanaktan
Esimin evlendikten sonra yurtdisina gelebilmesi icin vize gerekiyor, ve bu vize islemleri icin bi an önce nikah yapilmasi gerekiyordu, aileleri bi sekilde ikna edip bi gün icinde nikah gününü aldik ve evlendik! Dügünümüz yazin olacagi icin su an icin sadece kagit üzerinde evliyiz ama yinede cok mutluyuz opuyorumnanaktan

1 sene önce biri bana bu deliligi yapacagimi söylese inanmazdim ama ask insana neler yaptiriyor :kedi:

Son düzenleme:
cok hızlıymıssınız masallah:)evlilikte karsılıklı uyum anlayıs sevgi varsa o sonsuza kadar size huzuru getirir..tabi bunlar zamn içinde belli olur temennim böyle bir evlilige adım atmıs olman

ayy canım ne hoş yaa, ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan kader kısmet işi derler ya aynen öyle olmuş yerimseniben

güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan
verdigim hic bi karardan bu kadar emin olmamisim umarim ALLAH pisman etmez

ay ne güzel olmuşşşş. çilek tadında kocaman bir ömür diliyorum sevdiceğinle birlikte. hayırlı olsun.

hayırlı uğurlu olsun canımm
Rabbim ömür boyu BıR yastığa baş koymak nasip etsin

Back