2 Hafta Geri Sayım !

Kilonuz iyiymiş aslında :)
Akşam 6'dan sonra bir şey yemeyin,yeşil çay için ,bol su için.
Kilo vermenize gerek yok bence ,sıkılaşmanız lazım demek ki.Pilates falan yapın
Ya da jillian michael diye bir kadın var youtube da.
Bayağı iyi,bir de ona bakın,kafanıza yatarsa :)
Teşekkür ederim bakacağım hesaba :) Yeşil çay ödem atmaya yarıyormuş sanırım değil mi ?

Eğer rahatsızsan mezuniyette korse giy bence. Kısa sürede ancak -varsa- ödem atarsın. Mezuniyet arifesi kendini kilo stresine sokma. Korse karnını basenini saklar.
evet korse giyebilirim bende düşündüm çok bunaltıcı bişey ama :KK70: Bir de benim basen saklanamıyor doğal hali de kemikli ve geniş o sebeple oraya çok takılmıyorum en çok bacaklarım ve karın bölgemden rahatsızım.

ben yaptım siz yapmayın ama bi ara midem bozuldu yemek yiyemiyordum sanırım psikolojikti. tuzlu cubuk kolayla zayifladim. 10 ay geçti kilo almak söyle dursun ustune bir o kadar daha kilo gitti. nasil oldu bilmiyorum
Kola felaketiniz olmaş resmen en azından daha sağlıklı bi içecek olsaydı mideniz için kötü olmuş geçmiş olsun.

evet korse giyebilirim bende düşündüm çok bunaltıcı bişey ama :KK70: Bir de benim basen saklanamıyor doğal hali de kemikli ve geniş o sebeple oraya çok takılmıyorum en çok bacaklarım ve karın bölgemden rahatsızım.
Karnı korseyle saklarsın bacaklar da elbiseyle kamufle olur. Ama olmasa da olur. Takma bence.

X