• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 gündür kahverengi akıntı .. ACİL YARDIMCI OLUN KIZLAR !!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melteminaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
1.414
1.519
63
28
MERHABA KIZLAR
DÜNDEN BERİ KAHVERENGİ AKINTIM VAR. WC YE GİTTİĞİMDE OLUYOR SADECE, BİR DE GÜNLÜK PED KULLANIYORUM ONDA DA AZ AZ OLUYOR..
3 AYDIR GECİKEN REGL GÜNLERİM VAR. BU AY 8 OCAKTA REGLİ OLDUM.
8-9 ŞUBATTA OLMAM GEREKİYOR REGLİ.
FAKAT DÜNDEN BERİ KAHVERENGİ AKINTIM VAR.
REGLİYE SON 10 GÜN ..
BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞI KARŞIYA GELİP GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENEN VAR MI ?
CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ..

MERHABA KIZLAR
DÜNDEN BERİ KAHVERENGİ AKINTIM VAR. WC YE GİTTİĞİMDE OLUYOR SADECE, BİR DE GÜNLÜK PED KULLANIYORUM ONDA DA AZ AZ OLUYOR..
3 AYDIR GECİKEN REGL GÜNLERİM VAR. BU AY 8 OCAKTA REGLİ OLDUM.
8-9 ŞUBATTA OLMAM GEREKİYOR REGLİ.
FAKAT DÜNDEN BERİ KAHVERENGİ AKINTIM VAR.
REGLİYE SON 10 GÜN ..
BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞI KARŞIYA GELİP GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENEN VAR MI ?
CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ..
Merhaba, yerleşme kanaması konusunda tecrübem yok ancak burada okuduklarım kadarı ile olabileceğini düşünüyorum. Vaktiniz varsa eğer kan testi ancak sonuç verebilir belki, idrar testi için de çok erken sanırım. Onun dışında bir sorun olup olmadığı konusunda kafanız rahatlasın isterseniz doktora muayene de olmak iyi fikir olabilir, rahmin kalınlaşıp kalınlaşmadığını, miyom ya da kist olup olmadığını görebilir. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Kızlar bugün doktora gittim ultrasonla baktı hiçbişry yok herşeyin normal dedi. Ve ne kan ne de idral tahlili istedi.. regli olunca gel de hormon testi yapalım dedi dalga geçer gibi .. ama akıntım hala var ve kasık ağrılarım hala devam ediyor dombili_xl dombili_xl penelopem penelopem

Kızlar bugün doktora gittim ultrasonla baktı hiçbişry yok herşeyin normal dedi. Ve ne kan ne de idral tahlili istedi.. regli olunca gel de hormon testi yapalım dedi dalga geçer gibi .. ama akıntım hala var ve kasık ağrılarım hala devam ediyor dombili_xl dombili_xl penelopem penelopem
Korkma benim tam 1 ay boyunca oldu kasımda. Ve doktora gittim önemsemedi doktor kan hormon testlerini yaptırdım her şey normal çıktı. Neyse ki bi sonraki ay tertemiz hiçbişey olmamış gibi devam ettim hayatıma. Çok korkmuştum senin gbi. O neydi hala bilmiyorum. Ama ben soğan kürü yapmıştım o ay. Kürü bıraktım yine de kahve akıntı bitmemişti ve adetim o ay 14 gün gecikti. Düzenim bozuldu. Belki de soğan kürü yaptı.

Soğan kürü falan da kullanmıyorum canım.. belimde kasıklarımda ağrı da var. Göğüslerim de de sızlama var. Akıntım da hala devam ediyor .. pazartesi başka bi doktora randevu aldım ona gidicem canım :( penelopem penelopem

Merhaba,
Benimde regl günüm 9 gün gecikti 2 gündür kahverengi lekelenmem var ama idrar tahlilim negatif. Kan için gideceğim fakat böyle hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Bikaç yerde regl günü döllenmiş olabilir diye yazıyor. Sizce? Fotoğrafta ekledim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    153,5 KB · Görüntüleme: 4.883
Merhaba,
Benimde regl günüm 9 gün gecikti 2 gündür kahverengi lekelenmem var ama idrar tahlilim negatif. Kan için gideceğim fakat böyle hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Bikaç yerde regl günü döllenmiş olabilir diye yazıyor. Sizce? Fotoğrafta ekledim
canm benım suan ole noldu senın 3 gun gecıktı sadece bole gelıyo

Back