- 4 Kasım 2017
- 1.566
- 827
- 123
- 28
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Anneside babası da çalışıyor süt izninde olduğu için günlük 3 saat çalışıyor sütten kesmeyi suan düşünüyorum dedi zaten sütü yokmusBebek annesinin yanında neden değil?
Neden bu kadar erken sütten kesiyor?
11 de uyur dedi ama çocuk 10 buçuk ta uyudu dişinden dolayı sıkıntısı var sanırım vede rafadan yumurtayi yediriyorum demişti ben denedim yemediAnnesinin düşünmesi lazım bunları sizin değil. Şu saatte şu verilecek şu saatte uyutulacak demesi gerek.
Ama çenesini actirarak yaptığımda bebek yemekten soğumaz mıYoğurt püre haline getirilmiş çorba vb. Daha ağzını açmayı bilmiyorduk önce ağzını açmasını öğretin yani çenesini siz açıp ağzına çay kaşığıyla yemeği verin.böyle böyle alışır.ben iki ay uğraşmıştım.
Asıl sen fakesin bence
Teşekkür ederimkendi fakeliğine bakmadan
konu sahibesi annesi şunu yer bunu yer demedi mi ?
3 saatte açlıktan bağışıklığı düşmez merak etme.
Soğumaz merak etme.dahabymeğin ne olduğunu bilmiyor yeni tadacak.böyle böyle alışacak.merak etme sekiz aylıkta olsa onunda damak tadı var. Hem anasına sorsanıza ne yer ben üç saatte ne yedirecem diye sorun.Ama çenesini actirarak yaptığımda bebek yemekten soğumaz mı
Hayırlısıyla inşallah umarım alışır annesi oyuncak getirdi pili bitmiş evlerinde bununla oynuyormuş hemen pilini değiştirdim tekrar müzik çaldı birlikte oynadık sonrada zaten bunlar oldu ve uyuduAsıl sen fakesin bence
Karpuz götlü papatya diye kadınlar kulübü nicki mi olur? Hem bu yazı tipi milenyumda kalmadı ki, nasıl sıkı sıkı sahip çıkmışsın,bırakmamışsin...
Konu sahibi 3 saatten hiç bir şey olmaz. Bir süre sonra sana alışacatir. Ona zaman ver
Blw yöntemiyle yedirseniz? Mama sandalyesine koyun,eline haşlanmış sebzeyi verin.yesin dursun.
Ablam çocuğunda sadcee bu yöntemi kullandı. Öyle ağzına yemek yıkma falan yok. Çorba bile yenecekse çocuk döke saça kendi yedi
İyi de sütten kesmeyi düşündüğüne ve sütü de az geldiğine göre bu çocuğu bir şekilde besliyor annesi öyle değil mi? Sadece haşlanmış yumurtayla beslemiyordur. Formül mama vermiyor mu?11 de uyur dedi ama çocuk 10 buçuk ta uyudu dişinden dolayı sıkıntısı var sanırım vede rafadan yumurtayi yediriyorum demişti ben denedim yemedi
Yalnız profilindeki fotoğraf bana ait. 2009 yıkından. Google görsellerde bulmuşsun galiba, değiştirirsen sevinirim.
Teşekkür ederim annesi sadece yumurta dedi onu yeseeydi annesi gelene kadar tok tutardı ama yemedi yavaş yavaş bebekte bende ogrenecez hayırlısıyla inşallahSoğumaz merak etme.dahabymeğin ne olduğunu bilmiyor yeni tadacak.böyle böyle alışacak.merak etme sekiz aylıkta olsa onunda damak tadı var. Hem anasına sorsanıza ne yer ben üç saatte ne yedirecem diye sorun.
Biz yemeğine kadar bırakıyordum.saati saatine ne verilecek diye söylüyorduk.
Uye zalak mudurum afedersinAsıl sen fakesin bence
Karpuz götlü papatya diye kadınlar kulübü nicki mi olur? Hem bu yazı tipi milenyumda kalmadı ki, nasıl sıkı sıkı sahip çıkmışsın,bırakmamışsin...
Konu sahibi 3 saatten hiç bir şey olmaz. Bir süre sonra sana alışacatir. Ona zaman ver
Blw yöntemiyle yedirseniz? Mama sandalyesine koyun,eline haşlanmış sebzeyi verin.yesin dursun.
Ablam çocuğunda sadcee bu yöntemi kullandı. Öyle ağzına yemek yıkma falan yok. Çorba bile yenecekse çocuk döke saça kendi yedi
Oha nerden bulmusYalnız profilindeki fotoğraf bana ait. 2009 yıkından. Google görsellerde bulmuşsun galiba, değiştirirsen sevinirim.
Teşekkür ederim annesi sadece yumurta dedi onu yeseeydi annesi gelene kadar tok tutardı ama yemedi dSoğumaz merak etme.dahabymeğin ne olduğunu bilmiyor yeni tadacak.böyle böyle alışacak.merak etme sekiz aylıkta olsa onunda damak tadı var. Hem anasına sorsanıza ne yer ben üç saatte ne yedirecem diye sorun.
Biz yemeğine kadar bırakıyordum.saati saatine ne verilecek diye söylüyorduk.
hayır mama vermiyor mesela patatesi ezdirerek vermeye çalıştı bir süre annesindende yemedi sonra babası oynatip annesi az da olsa yedirdi dün elmayida ezdirerek vermeye çalıştı böyle siz ne yerseniz ondan yedirebilirsiniz dediİyi de sütten kesmeyi düşündüğüne ve sütü de az geldiğine göre bu çocuğu bir şekilde besliyor annesi öyle değil mi? Sadece haşlanmış yumurtayla beslemiyordur. Formül mama vermiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?