• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gündür akşam yemeğini azalttım sonuç süper

bende çarşamba gününden beri yediklerime dikkat ediyorum. gündüzleri pek yemiyordum ama akşamları allah ne verdiyse saldırıyordum.:26: bundan sonra akşamları yememeye çalışacağım.:18:

bende çarşamba gününden beri yediklerime dikkat ediyorum. gündüzleri pek yemiyordum ama akşamları allah ne verdiyse saldırıyordum.:26: bundan sonra akşamları yememeye çalışacağım.:18:

canım benimde öyle en sevdiğim öğün akşam yemeğidir aslında ama meğerse en çok kilo aldıran öğünde akşam yemeğiymiş. Oyüzden bundan böyle akşamları çok az yiyorumm

bende bi kac gundur dikkat ediyorum 5 kilom var vermem gereken
her aksam buraya yazsam iyi olacak guzel bi topic olmus
ben sadece kahvaltida ekmek yerim diger ogunler ne yemek olursa olsun yaninda ekmek yemem aksamlarida sadece bir porsiyon corba yada sebze yogurt yesem veririm galiba:(

evet canım aynen akşam porsiyonları azaltıp kalorisi düşük şeylerle geçiştirelim mesela her akşam yediklerimizi burda paylaşalım ben dün akşam 2 yemek kaşığı pilav ve çok ufak bi parça tavuk ve 2 kaşık da yoğurt yedim ekmek hiç yok. salatada yağsız oldugu sürece yenilebilir. Tabiki tam doymadan kalkmak gerekiyor masadan birde dediğim gibi eğer sonra geç saate doğru mideniz kazınırsa sindirim düzenleyici yoğurtlardan 1 tane yiyebilirsiniz hem bağırsakları çalıştırıyor hemde mideyi yatıştırıyor..

bende diyete bşaşladım arkadaşlarrr akşamları çok fazla yemıcem malum kurban geldıııı.spora başlıcem bayramdan sonra 10 kılo bvermem laızm

Evet mesela ben oturarak çalışıyorum işim gereği hareket yok akşamda çıkınca ancak eve gidiyor insan yorgunluk çöküyor spor yapabilmek çok iyi bende çok istiyorum ama fırsat bulamıyorum o yüzden hiç değilse akşam öğünlerine dikkat ederek biraz incelebilirim diye düşündüm. Bi şekilde atıcaz bu kiloları ama öyle ama böyle kızlar ama akşam yediklerinizi yazın buraya :16:

birde aksamlari yesilcay icine birkac damla limon.. sabah tartilinca sonuc süper oluyor
limon +azcık zencefil tozu ekleyip +deneyin..
Canım merhaba. Ben bu yöntemle 15 kg verdim. Akşam altıdan sonra hiçbirşey yemedim. O saate kadarsa yemeklerimi abartmadan normal bir şekilde yedim. Güzelce kahvaltımı yaptım. Çok güzel bir yöntem.

bende 2009 ağustos annesiyim geriye kalan 7 kilom var aslında hamilelik öncesi kilomdayım ama bi 7 kilo daha vermeyi düşünüyorum 18 kilo almıştım şükür gitti.. çok sık diyet yapmadım ..akşam yemeği çok önemli gerçekten bende sizlerle kalan kilomu vermeye çalışacağım..:7:

Evet kızlar bu akşam yediklerimi yazıyorum

taze fasulye 4 kaşık falan bir ince dilim kepek ekmek salatalık,biber :46:

kesinlikle akşam yemeklerine dikkat etmek çok çok etkiliyo kiloyu.
bende akşamları masada olan herşeyden yiyorum ama çok çok az alıyorum hepsinden..
hem az yenilen akşam yemekleri inanılmaz bi rahatlık veriyo insana.
belli bir saatten sonrada ağzım boş durmasın die meyve ile kandırmaya çalışıorum kendimi walla :27:
heeeerkese kolaylıklar ve mükemmel bi irade diliyorum bayanlarrr :65:

bende bugun sabah iki kucuk parca kepek ekmegi bir krem peynir bir fincan sekersiz cay bir domates yedim
ogleyin bir porsiyon mercimek corbasi hatta kendim yaptigim icin sifir yag vardi:)
aksam firinda patates ve yogurt yedim sadece abartmadan
simdide sekersiz biberiye iciyorum yag yakmaya yardimciymis

eğer eksik proteinli diyet yapılırsa yüz çökermiş önce sağlıksız bir görüntü olurmuş peşmekan diyodu bi yerde.ozaman sabah normal yedik abartmamak için 2 dilim ekmek yedik çavdarlı.öğlende de tavuk yedik salatayla akşama da bişe yemek lazım tabi metobolizma yavaşlamasın kabızlık başlıo sora hadi sebze yedik haşlama diyelim üstüne bi tatlı kaşığı zeytinyağ gezdirmek şart.diyetisyen sölüyor.sıfır yğlı diyet kilo verdirmez diyor.yatana kadarda bitki çayı içtik şekersiz.haftada iki 45 dakkada yürüyüş yaptık diyelim.yaa yazarken ne kadar kolay Allahım bide uygulayabilsem kesin sıfır beden oluruz allahım yaaaa

kızlar dün akşam tartıldım tam 63 kiloyum bakalım ilerleyen günlerde ne kadar farkedecek boyum 1.60 o yüzden bu kilo bana fazla öncelikle hedefim 55 kiloya düşmek bir hafta sonra tekrar tartılacağım bakalım neler olacak..

günaydın sabah 4 kaşık nesfit ve yarım yağlı süt içtim içinede çay kaşığı ucuyla zencefil tozu ekledim.bir adette haşlanmış yumurta yedim canım birşey istemdi ama yinede yedim. ...biraz öncede yeşil çayımı içtim.. bu sabah tartıldım 62.900 çıktım..:29:
proteinsiz diyetle cilt yaşlanıyor yüz çöküyor o yüzden diyette yoğurt ve süt et mutlaka olmalı.:)) bizim diyet akşamı hafifi geçirmek..genç kızken saat 5 te akşam yemeğimi yerdim belki yatmadan önce meyva yerdim ama her zaman değil o saate kadar düzenl,i beslenirdim abur cuburum hiç olmazdı ve evlendiğim günde 50 kiloydum..düzenli sporumuda yapardım ogünlerin bana bugünlerdeki artısı diyet yapınca çabuk karşılığını almam ve arada tabiri caizse cozutursam kilo almamam..ama bi süreklilik gösterip kalan kilomu veremedim..:(((
16 aylık oğlum ve 7 yaşında kızım ..hedef kilom 55-56 ....:13:

Son düzenleme:
valla maşallah dielim bende diyet yapmaya çalışıyorum doktorum önerdi ama onun verdiği diyeti yapmıyorum insan sartlanmış gibi hissediyor bende 4 gündür yememi azalttım hatta tatlı canavarı olaraktan tatlıyı kestim ne cikolata ne kurabiye ne bişi akşamlarda 7den sonra hiç bişi yemiyorum ackınca su içiyorum ılık yada liğt süt doktorum öyle demişti gercekten yatmadan önce içiyorum hem aclık kalmıyo hemde bagarsaklar calısıyor sabahlarıda 2 dlim cavdar ekmegi yiyorum yanında ya yesil çay ya rezene azıcık peynir bir cay kaşoığı bal 3 adaette ceviz sevdiğim seyleri yiyorum işte herkes için bunlar deişir öğlen bir kase corba 1 dilim ekmek küçük kase liğht yoğurt yiyorum 4 gibide yarım elma akşama eger cok sevdiğim bir yemekse elma yemiyorum su içiyorum kesin bir kase corba sevdiğim yemketen küçük bir tabak ama dolu tabi salata eger cok şişkinlik hissedersem soda içiyorum yada yemekten yarım saat sonra biraz mekik cekiyorum yada müzik açıp oynuyorum 7den sonrada bişi yemiyorum eşim çay istiyor küçük bardak çay içiyorum birde sevdiğim bisküvi varsa 2 tane yiyorum sonra cıss diyo eşim aslında kilo vermek kolay yeter ki boğaza dur diyelim
ayrıca sabah tartıldım 1.400 gitmiş bile 4 günde bu mide dolu yatmamak lazım gece uyurken ya yakılmıyormuş onlarad kütle olarak kalıyor ama öğle uykusunda yakıyormuş öyle okumuştum bir yerde birde benden tavsiye gec yatmayın 10 engec 11de yatın ki hem beyin olarak hem beden olarak dinlenin ben böyle faydasını gördüm ve böyle devam edecem

günaydın sabah 4 kaşık nesfit ve yarım yağlı süt içtim içinede çay kaşığı ucuyla zencefil tozu ekledim.bir adette haşlanmış yumurta yedim canım birşey istemdi ama yinede yedim. ...biraz öncede yeşil çayımı içtim.. bu sabah tartıldım 62.900 çıktım..:29:
proteinsiz diyetle cilt yaşlanıyor yüz çöküyor o yüzden diyette yoğurt ve süt et mutlaka olmalı.:)) bizim diyet akşamı hafifi geçirmek..genç kızken saat 5 te akşam yemeğimi yerdim belki yatmadan önce meyva yerdim ama her zaman değil o saate kadar düzenl,i beslenirdim abur cuburum hiç olmazdı ve evlendiğim günde 50 kiloydum..düzenli sporumuda yapardım ogünlerin bana bugünlerdeki artısı diyet yapınca çabuk karşılığını almam ve arada tabiri caizse cozutursam kilo almamam..ama bi süreklilik gösterip kalan kilomu veremedim..:(((
16 aylık oğlum ve 7 yaşında kızım ..hedef kilom 55-56 ....:13:

boyun kaç canım ?? sabahları bende mısır gevreği yiyorum zencefil tozu hiç denememiştim tat olarak nasıl ??

bende akşam 1 mandalina yarım ayva yedim. 1 fincan nescafe içtim.:81:

boyum 1.62 kilom
çarşamba günü tartıldım 74 kiloydum :69:
inşallah hep birlikte kurtuluruz şu kilolardan:8:

bende akşam 1 mandalina yarım ayva yedim. 1 fincan nescafe içtim.:81:

boyum 1.62 kilom
çarşamba günü tartıldım 74 kiloydum :69:
inşallah hep birlikte kurtuluruz şu kilolardan:8:

İnşallah canım inşallah hep beraber kurtulacağız seninde boyuna göre kilon fazlaymış benim gibi. Tüm hızla akşamları hafif geçirmeye ve zayıflamaya devam diyorumm :1:

Kızlar bugün tartıldım geçen gün 64 kiloydum şuan 62 kiloyum yani 2 kilo gitmiş bu süper bişey ve daha çok şevklendimm kilo vermeye devam hiç bu kadar kararlı olmamıştım. :65:

Back
X