Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çarşamba gününden beri yediklerime dikkat ediyorum. gündüzleri pek yemiyordum ama akşamları allah ne verdiyse saldırıyordum.:26: bundan sonra akşamları yememeye çalışacağım.:18:
bende bi kac gundur dikkat ediyorum 5 kilom var vermem gereken
her aksam buraya yazsam iyi olacak guzel bi topic olmus
ben sadece kahvaltida ekmek yerim diger ogunler ne yemek olursa olsun yaninda ekmek yemem aksamlarida sadece bir porsiyon corba yada sebze yogurt yesem veririm galiba![]()
bende diyete bşaşladım arkadaşlarrr akşamları çok fazla yemıcem malum kurban geldıııı.spora başlıcem bayramdan sonra 10 kılo bvermem laızm
limon +azcık zencefil tozu ekleyip +deneyin..birde aksamlari yesilcay icine birkac damla limon.. sabah tartilinca sonuc süper oluyor
Canım merhaba. Ben bu yöntemle 15 kg verdim. Akşam altıdan sonra hiçbirşey yemedim. O saate kadarsa yemeklerimi abartmadan normal bir şekilde yedim. Güzelce kahvaltımı yaptım. Çok güzel bir yöntem.
günaydın sabah 4 kaşık nesfit ve yarım yağlı süt içtim içinede çay kaşığı ucuyla zencefil tozu ekledim.bir adette haşlanmış yumurta yedim canım birşey istemdi ama yinede yedim. ...biraz öncede yeşil çayımı içtim.. bu sabah tartıldım 62.900 çıktım..
proteinsiz diyetle cilt yaşlanıyor yüz çöküyor o yüzden diyette yoğurt ve süt et mutlaka olmalı.:)) bizim diyet akşamı hafifi geçirmek..genç kızken saat 5 te akşam yemeğimi yerdim belki yatmadan önce meyva yerdim ama her zaman değil o saate kadar düzenl,i beslenirdim abur cuburum hiç olmazdı ve evlendiğim günde 50 kiloydum..düzenli sporumuda yapardım ogünlerin bana bugünlerdeki artısı diyet yapınca çabuk karşılığını almam ve arada tabiri caizse cozutursam kilo almamam..ama bi süreklilik gösterip kalan kilomu veremedim..((
16 aylık oğlum ve 7 yaşında kızım ..hedef kilom 55-56 ....:13:
bende akşam 1 mandalina yarım ayva yedim. 1 fincan nescafe içtim.:81:
boyum 1.62 kilom
çarşamba günü tartıldım 74 kiloydum
inşallah hep birlikte kurtuluruz şu kilolardan![]()
evet kilom çok fazla 57 den 74 e çıktım benİnşallah canım inşallah hep beraber kurtulacağız seninde boyuna göre kilon fazlaymış benim gibi. Tüm hızla akşamları hafif geçirmeye ve zayıflamaya devam diyorumm![]()