- 4 Ocak 2017
- 229
- 236
- 18
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Eski sevgilisiyle barışmıştır, barışacaktır,barışıyordur.
Ah ah konuyu okuyunca gecmise gittim geldimYillar once ben de boyle bisey yasamistim kisa sureli. Bir akrabamizin ogluydu ve cocukken birlikte az da olsa anilarimiz vardi. Yillar sonra kardesi vasitasiyla msn de yazismistik ilk kez ve bir anda isinmistik birbirimize. Zamanla konusmalar daha duygusal icerikli olmaya baslayinca benim midemde kelebekler ucmaya baslamisti:) oysaki telefonla bile cok cok az gorusuyoduk( aramiyordu) ve o msn yi acinca iletisim kurabiliyoduk ancak. Yani ben hep onu bekliyordum..sonra bir anda nasil olduysa daha az girer oldu msn ye. Girip yazmamaya basladi. Sonra bir gun beni resmen gecistirdi ve olmayacagini soyledi. O kadar uzulmustum ki resmen yikim gibiydi. Iliski konusunda cok tecrubesizdim, sevgiye muhtactim bosluktaydim. Belki de o yuzden bu kadar uzuldum. Simdi ayni insanla degil iliski yasamak sumugumu bile atmam. Bikac yil once facebookta ortak tanidiklardan birinin resminde etiketlenmis o zaman gordum, evlenmis. Allahim ben bu guduk herif icin zamaninda nasil boyle uzulebildim diye kendime sinir olmustum.
Sana diyecegim odur ki, erkek isterse zaten sana her turlu ulasir. Ulasmiyorsa bil ki istemiyordur.
Adamı azıcık rahat bıraksan sevgili değilsiniz zaten Hoşlanma var ortada
Hemen triplere falan girmişsin ne gerek var ki bırak o gelsin o merak etsin
Aynen canım kendi kaybederTatlım basta sohbetın vs. hosuna gıtmıstır sonrada es geçmiştir. Yazmazsa yazmasın boşver o kaybeder
Kaleyi icten fethetmekle meşgul bence...
Babamla falan gittiler diyorsun belkı babandan çekiniyordur utanıyordur ondan sana yazmıyordur duyarsa diye.
Belkı de korkuyordur babandan
Ya sen boşver onu.Adam sorunluymuş demek ki.Hem neden 'Niye böyle bıraktı, neden konuşmuyor?' dedirten o değilde sen olmuyorsun? Ben olsam senin yerinde diyebileceğim en fazla 'Sıradakii!'
Akışına bıraktım ne olacaksa artık canımen uyuz olunan durum. Sen simdi sakın hirs yapma bu durumu akisina birak ama tutarsiiz biri gibi duruyor o yuzden bence basindan ele gitsin. Birbirinden hoslanan iki kisi icin en guzel zamanlar bu flort zamanlaridir.. simdiden kabak tadi vermis. Salla gitsin
Sen onu birak da 59 a nasil dustun? 'Kac ayda dustun?Akışına bıraktım ne olacaksa artık canım
Diyet ile canım tiroitim olduğu için çok yavaş veriyorum ben 7 ayda verdim bu yüzdenSen onu birak da 59 a nasil dustun? 'Kac ayda dustun?
Diyet ile canım tiroitim olduğu için çok yavaş veriyorum ben 7 ayda verdim bu yüzden
Özel bir liste yapmadım canım az yedim sık yedim akşam 7den sonra bir şey yemedimBen de kilo verirsem gec veriyorum. Ozellikle simdi. 15 kilo iyiymis. Hangi diyeti yaptin.
Özel bir liste yapmadım canım az yedim sık yedim akşam 7den sonra bir şey yemedim
Daha vermek istiyorum canimSık yemek bana hic yaramiyor. Insulin direnci var bende. Iyi kilo vermissin. Korumaya bak.
Dıdımın dıdısının dıdısı resmen kan bağı yok arada
Dıdımın dıdısının dıdısı resmen . İnsan kimden hoşlanacagni secemiyor
Kuzenim vs olsa neyse diyeceğim ama uzak akrabaSeçebiliyor aslında ama bu özel insanların yapabileceği birşey. 100 kişiden 10 tanesi bile beceremez yani, neyse.
Kuzenim vs olsa neyse diyeceğim ama uzak akrabaSeçebiliyor aslında ama bu özel insanların yapabileceği birşey. 100 kişiden 10 tanesi bile beceremez yani, neyse.
Kuzenim vs olsa neyse diyeceğim ama uzak akrabatelE]
Uzaklık değil mesele, mesele akraba olması. Neyse akraba ile bu tarz şeylere giren kişilerle aynı telden çalmadığım için ne desem boş, sizin hayatınız sizin probleminiz. Böyle durumlara girenlerde birşey var, bir türlü anlatamıyor kimse meseleyi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?