- 4 Ocak 2017
- 229
- 236
- 18
- Konu Sahibi yazarhanim35
Ah ah konuyu okuyunca gecmise gittim geldim
Yillar once ben de boyle bisey yasamistim kisa sureli. Bir akrabamizin ogluydu ve cocukken birlikte az da olsa anilarimiz vardi. Yillar sonra kardesi vasitasiyla msn de yazismistik ilk kez ve bir anda isinmistik birbirimize. Zamanla konusmalar daha duygusal icerikli olmaya baslayinca benim midemde kelebekler ucmaya baslamisti:) oysaki telefonla bile cok cok az gorusuyoduk( aramiyordu) ve o msn yi acinca iletisim kurabiliyoduk ancak. Yani ben hep onu bekliyordum..sonra bir anda nasil olduysa daha az girer oldu msn ye. Girip yazmamaya basladi. Sonra bir gun beni resmen gecistirdi ve olmayacagini soyledi. O kadar uzulmustum ki resmen yikim gibiydi. Iliski konusunda cok tecrubesizdim, sevgiye muhtactim bosluktaydim. Belki de o yuzden bu kadar uzuldum. Simdi ayni insanla degil iliski yasamak sumugumu bile atmam. Bikac yil once facebookta ortak tanidiklardan birinin resminde etiketlenmis o zaman gordum, evlenmis. Allahim ben bu guduk herif icin zamaninda nasil boyle uzulebildim diye kendime sinir olmustum.
Sana diyecegim odur ki, erkek isterse zaten sana her turlu ulasir. Ulasmiyorsa bil ki istemiyordur.
![Kahve :kahve: :kahve:](/images/smiley/kahve.gif)
Sana diyecegim odur ki, erkek isterse zaten sana her turlu ulasir. Ulasmiyorsa bil ki istemiyordur.