2 günde değişen adam

dıdımın dıdısının dıdısı canım. dedemle dedesi mi ne hala dayı çocuklarıymış

Olsun sonucta akrabasin.

Internet paketi bitince whatsapp gitmistir. Onu gec.

Bir sms kaliyor. Onda da olme esegim olme.

Ben baskasi oldugunu sanmiyorum nedense. 6. his. Ya akraba oldugunuz vazgecti ya da agirdan aliyor.

Sen de yazma bir sure. Merak ettir kendini.

Akraba dahi olsaniz ilk gunlerden tanidiginiz birine surekli resimler yollamis olmaniz belki guvenmesine mani oluyodur.
Veya akraba ile konusmak ciddi iliski gerektirir, pasamiz ciddi bir iliskiye hazir olmayabilir.
Ailene kani akmamista olabilir...

yoğunum vs dedi. zaten şu şehir dışına çıkma işinle araçla vs o ilgileniyormuş dün gece de yola çıktılar yarın sabah dönecekler falan. bakalm dönünce yazarsa bende ona yazmayacağım. yakın akraba değiliz ki kendi annesi, babasının dayısının kızıymış biraz önce halamla sohbet ediyorduk onlardan açıldı konu halam dedi.

Akraba dahi olsaniz ilk gunlerden tanidiginiz birine surekli resimler yollamis olmaniz belki guvenmesine mani oluyodur.
Veya akraba ile konusmak ciddi iliski gerektirir, pasamiz ciddi bir iliskiye hazir olmayabilir.
Ailene kani akmamista olabilir...
ailemle senelrdir tanışıklıkları var canım keza kardeşimle de öyle hep birlikte senelerdir maçlara vs gidiyorlar daha önce ismini maçlardan dolayı çok duydum. ve aileme kanı ısınmama olayı olamaz düğünde özel olarak geldi babam tokalaştı sarıldı babama vs. ama diğeri olabilir bak ciddi ilişkiye hazır olmayabilir. normal klasik resimlerdi attığım kendisi de o an attı. bir kaç tane de formalı resim istedi öyle attım

Su akrabalik sorulari benim icin matematikten zor. Hic anlamam dayisinin kizi , hala

Yazma bakalim ne olacak.

Kendi kendine gelin güvey oldugunun farkinda misin? Sadece konusmussunz? Bende zamaninda cahilken boyle bir hata yapmistim o yuzden hic umutlanma

Su akrabalik sorulari benim icin matematikten zor. Hic anlamam dayisinin kizi , hala

Yazma bakalim ne olacak.

yazmayacağım canım zaten o yazarsa da cevap vermeyeceğim.

Kendi kendine gelin güvey oldugunun farkinda misin? Sadece konusmussunz? Bende zamaninda cahilken boyle bir hata yapmistim o yuzden hic umutlanma

kendi kendime gelin güvey olmak değil hoşlandım sonuçta kendisinden ancak arkadaşça yaklaştım kendi kendime gelin güvey olsaydım şuan halen yazıyor olurdun

Erkek erkeğe kafa dinlemek istiyodur. Sizi henüz pek önemsemediği de ortada.

Kardeşiniz biliyo mu konustugunuzu, biliyosa sor bakayım ne yapiyo telefonu elinden düşüyo mu neler anlatiyo

Babanla ozel tokalasmis olmasi, kardesinle maclari gidiyor olmasi onlari kayinbaba veya eniste olarak gormek istemek bambaska seyler. Akrabalik olduktan sonra uyuz olsa bile ayni sofrada yer icerler.
Kafanda buyutme o yuzden fazla, akisina birak gitsin.

Erkek erkeğe kafa dinlemek istiyodur. Sizi henüz pek önemsemediği de ortada.

Kardeşiniz biliyo mu konustugunuzu, biliyosa sor bakayım ne yapiyo telefonu elinden düşüyo mu neler anlatiyo

Erkek erkeğe takılmak istiyor olabilir canım. Kardeşime sorsam da söylemez ketumdur o laf taşımaz. Ancak biliyor kardeşim konuştuğumuzu, kardeşimin konuştuğumuzu bildiğini de biliyor çünkü kardeşim benim aracılığım ile geçen gün bir şey sormuştu ona abla x abiye sorar mısın diye

Kafamda buyutmuyorum ama aileme karşı da bir gıcıklgi olduğunu sanmıyorum. Belki benimle bir şeyler düşünmediği için uzak duruyor olması daha mantıklı geliyor bana

O zaman kardesine sor bence telefonla muhattap oluyo mu diye. Bence kardesin söyler ne yapıp yapmadığını

Zaten size yaklaşımı hızlı geldi bana açıkçası biraz, ayran gönüllü mü acaba dicem de genelde erkekler çekinir işin içinde ailelerin tanışıklığı akrabalığı varsa, ama bilemedim belki de hem yakın hissetmiş hem de tanışıklık var diye daha rahat davranmıştır.
Bir anda böyle keskin dönüşler çok anlamsız, saçma geliyor gerçekten. Bir de bize anlaşılmaz derler :) Bu kadar zıt davranmasaydı en azından baştan.
Bence de yazarsa yazmayın, ısrar ederse sorun.

O zaman kardesine sor bence telefonla muhattap oluyo mu diye. Bence kardesin söyler ne yapıp yapmadığını

Dediğim gibi kardeşim söylemez naptiklarini vs.

Bende akrabayiz diye rahat olduğunu düşündüm ancak bir anda kendisinin böyle dönmesine anlam veremedim

Niyr bu kadar taktın ki adamla 2 gündür mesajlasmissin başta scak davranıp sonradan kendini cektiyse
Bu kadar takma bnce bi anlık bir hoşlanti olabilir konuşmak istese emin ol bir şekilde bahane bulur üstüne düşme bence istese zaten yazardı 2 gündür

akraba ile böyle bir şey çok yanlış bence. o yüzden başlamadan bitmesi isabet olur. uzak akraba bile olsa hiç hoş değil. milyonlarca erkek varken insan neden arasında kan bağı olan birini seçer ki?

bence bu işte bir hayır olmadığı adamın akrabanız olmasından belliymiş. bilmem kimin bilmem nesi dahi olsa akraba mı akraba, ötesi yok. bitmiştir konu benim için orada. kuzenine göz koyan mide yoksunlarıyla bir tutmuyorum, yanlış anlamayın ama akrabanın her türlüsü sıkıntı, nedeni ise çok basit: kötü birşey yaşandığı zaman akrabalık ilişkisinin dezavantajları. boşverin, etraf erkek dolu, bu kadar erkek arasından bula bula akraba bulacağınıza hayırlısıyla hayatınızın aşkını başkasında bulursunuz diye hissediyorum.

2017 yılının yarısını geride bırakmışız, akraba nedir ayol?

akraba ile böyle bir şey çok yanlış bence. o yüzden başlamadan bitmesi isabet olur. uzak akraba bile olsa hiç hoş değil. milyonlarca erkek varken insan neden arasında kan bağı olan birini seçer ki?

Dıdımın dıdısının dıdısı resmen kan bağı yok arada

Dıdımın dıdısının dıdısı resmen . İnsan kimden hoşlanacagni secemiyor

Arkadasca yaklastim diyorsunda karsindaki mal degil anlamistir. Hele ki yazmayinca "rahatsiz ediyorsan soyle yazmayayim." Tripleriniz :) hicte arkadasca degil ve kim olsa anlar. Bu kadar ustune dusmeseydiniz keske.
Anladığını sanmıyorum ki o an ben maç ile ilgili bir şey yazmıştım özel bir konuşma değil di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…