- 30 Ocak 2013
- 29.331
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Henüz sevgili degilsiniz ki sürekli haberleşmeyi beklemek o açıdan biraz yanlış gibi. Bir de adam maça gitmiş, hem de kardeşinizin babanızın oldugu ortamda. Sizin de sınavınız varmış. Fevri davranmayın, bekleyin derim. Ama devamı gelmiyorsa da zorlamamak gerekKızlar daha önce akrabamı beğendiğimi söylemiştim. Kendisini ekledim kabul etti ve karşımda çok sıcak kanlı biri vardı. Hani bazen olur ya birinden hoşlanırsınız ancak o kişi muhabbeti devam ettirmez bir yerde kopar. Onunla konuşurken aksine oldu her şey. Ben sustuğum zaman bile yazdı.
Konuşmaya başladığımızın ertesi günü hastaneye gittim. Mesaj attı aynı şekilde sordu falan. Konuşurken her an anlık fotoğraf isteyen, 5 kere buluşma teklifi eden hatta ve hatta konuşmaya başladığımızın akşamı bana numarasını verip whatsapdan konuşsak ya diyen adam perşembe akşamından beri bir garipleşti. Perşembe akşamı net paketim bitti haberin olsun yazamıyorum dedi. Tamam dedim.
Cuma mesaj atmadı hiç benim yazdığım mesaja saatler sonra cevap verdi derken en sonunda patladım. rahatsız ediyorsam yazmayayım söyle de bileyim okuyup geçmek olmuyor dedim. Bilet işleri var 20 kişinin onları hallediyorum dedi. Tamam neyse dedim.
Dün ve bugün aöf sınavlarım vardı benim. Dün baktım bir şey yazmadı iyi yolculuklar dedim (Şehir dışına maça gittiler. Gidenlerin arasında kardeşim ve babam da var 30--40 kişi falan) Bugün de ses seda yok. Bir ara babam aradı kardeşim için x'ler(o ve kuzenleri işte) ile geziyor sabahtan beri dedi. Kardeşimi aradım oturduk bir şeyler içiyoruz dedi.
Yazmazsa yazmayı düşünmüyorum. Bu akşam gece yarısı yine yola çıkıp dönüp gelecekler. Yazar mı yarın yada ondan sonra ki gün bilmiyorum. Ancak ben yazmayı düşünmüyorum çünkü sildim numarasını da. Neden bir anda bir insan bu kadar değişebilir çözemedim kızlar. Kafam allak bullak resmen.
Ozel bir sebebi yoktur, dusunmus tasinmis begenmemis olabilir sizi.
Hayırlısı buymuş demek ki
Adını koymadığınız bir ilişkiyi neden bu kadar kafaya taktınız ki...
Sadece konuşmuşsunuz yani. Bazen çok ta "şeyyy yapmamak lazım" akışına bırakın.
5 yil sonra degismesinden iyidir.
:/aynn bitmiş
Henüz sevgili degilsiniz ki sürekli haberleşmeyi beklemek o açıdan biraz yanlış gibi. Bir de adam maça gitmiş, hem de kardeşinizin babanızın oldugu ortamda. Sizin de sınavınız varmış. Fevri davranmayın, bekleyin derim. Ama devamı gelmiyorsa da zorlamamak gerek
Akraba olmaniz , abiniz ve babanizla beraber vakit gecirmesinden kaynakli olabilir mi?
Sahsen ben biriyle flort ederken anasi babasi kardesiyle olsam onlarin yaninda gizli gizli yazisamazdim
Cok tuhaf bir durum
5 kere görüşme daveti yaptı resmenAyyy erkekleri çözemedim ben. Ama iltifatlar havada ucusurken yapılan planların unutuldugunu biz de yasadık...
Çok kaptırmayın, bir erkek değişiyorsa, ayrılık yakındır.
Tecrübelerim bunu der
Haticeye degil neticeyr bakmam lazım.5 kere görüşme daveti yaptı resmen
Haticeye degil neticeyr bakmam lazım.
Benim 2 sene önce görüştüğüm biri vardı, en son sufle yiyelim diye sözleşip ayrıldık. Hala yicez
Başka biri ile daha konuşmaya başlamış belli ki. Senden daha çok o kız aklına yatmıştır. Güzellik, kariyer vs bir unsur daha iyidir senden kızda, ufaktan konuşmayı kesiyor senle de işte, kızla olursa tamamen keser, olmazsa tekrardan sana yazmaya başlayacaktır. Erkekler maymun gibidir başka dala tutunmadan, tuttuğu dalı bırakmazlar.
Sosyal medyadan birini bulmak çok basit, 1 saat sonra değişen adam gördüm ben. Seninle sosyal medyadan görüşen adam başkaları ile de görüşür, bi stalka bakar çözmek.afiyet olsun
ben yüzüne bakar mıyım onun ondan sonra tabi ki de bakmam ama sanmıyorum görüştüğü biri olduğunu daha çarşamba akşamı dışarı çıkalım diyen kendisiydi.
Canım şu an seni anlıyorum, hislerinden dolayı çok olumsuz düşünemiyorsun. Sürekli bir ama öyle ama böyle ama şunu dedi...afiyet olsun
ben yüzüne bakar mıyım onun ondan sonra tabi ki de bakmam ama sanmıyorum görüştüğü biri olduğunu daha çarşamba akşamı dışarı çıkalım diyen kendisiydi.
Sosyal medyadan birini bulmak çok basit, 1 saat sonra değişen adam gördüm ben. Seninle sosyal medyadan görüşen adam başkaları ile de görüşür, bi stalka bakar çözmek.
En azından keşke yazsaydım konuşsaydım tanışsaydım demiceksin pişmanlığın olmayacak.
Canım şu an seni anlıyorum, hislerinden dolayı çok olumsuz düşünemiyorsun. Sürekli bir ama öyle ama böyle ama şunu dedi...
sonuca bak sen, aç telefonunj bak mesaj var mı?
Gerçekler acıdır, erken kabullenmek ileride daha çok üzülmekten iyidir.
Ama çok fazla beklentiye girme derim ben...
Akrabalik derecen nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?