2 günde değişen adam

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.331
43.872
798
Kızlar daha önce akrabamı beğendiğimi söylemiştim. Kendisini ekledim kabul etti ve karşımda çok sıcak kanlı biri vardı. Hani bazen olur ya birinden hoşlanırsınız ancak o kişi muhabbeti devam ettirmez bir yerde kopar. Onunla konuşurken aksine oldu her şey. Ben sustuğum zaman bile yazdı.

Konuşmaya başladığımızın ertesi günü hastaneye gittim. Mesaj attı aynı şekilde sordu falan. Konuşurken her an anlık fotoğraf isteyen, 5 kere buluşma teklifi eden hatta ve hatta konuşmaya başladığımızın akşamı bana numarasını verip whatsapdan konuşsak ya diyen adam perşembe akşamından beri bir garipleşti. Perşembe akşamı net paketim bitti haberin olsun yazamıyorum dedi. Tamam dedim.

Cuma mesaj atmadı hiç benim yazdığım mesaja saatler sonra cevap verdi derken en sonunda patladım. rahatsız ediyorsam yazmayayım söyle de bileyim okuyup geçmek olmuyor dedim. Bilet işleri var 20 kişinin onları hallediyorum dedi. Tamam neyse dedim.

Dün ve bugün aöf sınavlarım vardı benim. Dün baktım bir şey yazmadı iyi yolculuklar dedim (Şehir dışına maça gittiler. Gidenlerin arasında kardeşim ve babam da var 30--40 kişi falan) Bugün de ses seda yok. Bir ara babam aradı kardeşim için x'ler(o ve kuzenleri işte) ile geziyor sabahtan beri dedi. Kardeşimi aradım oturduk bir şeyler içiyoruz dedi.

Yazmazsa yazmayı düşünmüyorum. Bu akşam gece yarısı yine yola çıkıp dönüp gelecekler. Yazar mı yarın yada ondan sonra ki gün bilmiyorum. Ancak ben yazmayı düşünmüyorum çünkü sildim numarasını da. Neden bir anda bir insan bu kadar değişebilir çözemedim kızlar. Kafam allak bullak resmen.

Henüz sevgili degilsiniz ki sürekli haberleşmeyi beklemek o açıdan biraz yanlış gibi. Bir de adam maça gitmiş, hem de kardeşinizin babanızın oldugu ortamda. Sizin de sınavınız varmış. Fevri davranmayın, bekleyin derim. Ama devamı gelmiyorsa da zorlamamak gerek

Akraba olmaniz , abiniz ve babanizla beraber vakit gecirmesinden kaynakli olabilir mi?
Sahsen ben biriyle flort ederken anasi babasi kardesiyle olsam onlarin yaninda gizli gizli yazisamazdim
Cok tuhaf bir durum

Ozel bir sebebi yoktur, dusunmus tasinmis begenmemis olabilir sizi.

Yogunum vs dedi cuma günü için. hatta net paketinin bittiği akşam patronları vs yemeğe götürmüş bunları ama yemeğe gidiyoruz falan diyebildi. beğenmediğini sanmıyorum aksine yanında değilim ama eminim çok güzel gülüyorsundur. gamzelerini görebilir miyim resim atar mısın hoş birisin hayatında kimse yok mu diyen daha sonra resim isteyip çok güzelsin diyen birinin beğenmeyeceğini sanmıyorum.
Hayırlısı buymuş demek ki

belki de.

Adını koymadığınız bir ilişkiyi neden bu kadar kafaya taktınız ki...

Sadece konuşmuşsunuz yani. Bazen çok ta "şeyyy yapmamak lazım" akışına bırakın.

adını koymadık evet ama onu tanımak istediğim bir aşamaydı

5 yil sonra degismesinden iyidir.

belki de

:/

evet sevgili değiliz ama bu kadr çok görüşmek için ısrar eden x şehrine sende gel sensiz araba kalkmaz bak diyen ardından başka bir maç için söz alan adamın şuan böyle davranması garibime gidiyor.

Akraba olmaniz , abiniz ve babanizla beraber vakit gecirmesinden kaynakli olabilir mi?
Sahsen ben biriyle flort ederken anasi babasi kardesiyle olsam onlarin yaninda gizli gizli yazisamazdim
Cok tuhaf bir durum

kardeşim ve babamla aynı ortamda evet ama şuan babam yanlarında değilmiş mesela. kuzenleri ve kardeşim ileymiş. bir merhaba yazabilirdi.

Ayyy erkekleri çözemedim ben. Ama iltifatlar havada ucusurken yapılan planların unutuldugunu biz de yasadık...
Çok kaptırmayın, bir erkek değişiyorsa, ayrılık yakındır.
Tecrübelerim bunu der

Başka biri ile daha konuşmaya başlamış belli ki. Senden daha çok o kız aklına yatmıştır. Güzellik, kariyer vs bir unsur daha iyidir senden kızda, ufaktan konuşmayı kesiyor senle de işte, kızla olursa tamamen keser, olmazsa tekrardan sana yazmaya başlayacaktır. Erkekler maymun gibidir başka dala tutunmadan, tuttuğu dalı bırakmazlar.

Haticeye degil neticeyr bakmam lazım.
Benim 2 sene önce görüştüğüm biri vardı, en son sufle yiyelim diye sözleşip ayrıldık. Hala yicez

afiyet olsun

ben yüzüne bakar mıyım onun ondan sonra tabi ki de bakmam ama sanmıyorum görüştüğü biri olduğunu daha çarşamba akşamı dışarı çıkalım diyen kendisiydi.

afiyet olsun

ben yüzüne bakar mıyım onun ondan sonra tabi ki de bakmam ama sanmıyorum görüştüğü biri olduğunu daha çarşamba akşamı dışarı çıkalım diyen kendisiydi.
Sosyal medyadan birini bulmak çok basit, 1 saat sonra değişen adam gördüm ben. Seninle sosyal medyadan görüşen adam başkaları ile de görüşür, bi stalka bakar çözmek.

Reactions: KV_
afiyet olsun

Canım şu an seni anlıyorum, hislerinden dolayı çok olumsuz düşünemiyorsun. Sürekli bir ama öyle ama böyle ama şunu dedi...
sonuca bak sen, aç telefonunj bak mesaj var mı?
Gerçekler acıdır, erken kabullenmek ileride daha çok üzülmekten iyidir.
Ama çok fazla beklentiye girme derim ben...

Sosyal medyadan birini bulmak çok basit, 1 saat sonra değişen adam gördüm ben. Seninle sosyal medyadan görüşen adam başkaları ile de görüşür, bi stalka bakar çözmek.

kendi kaybeder canım ben gerçeğim sonuçta akrabayız yakın evlerimiz falan ama o gitsin sosyal medyadan gönül eğlendiriyorsa cidden kendi bilir kendi kaybeder
En azından keşke yazsaydım konuşsaydım tanışsaydım demiceksin pişmanlığın olmayacak.

evet canım en azından öyle düşünmeyeceğim

beklentide değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…