- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
- Konu Sahibi sanslihayatim
-
Bunu buraya yazıcak kadr kapılmış olamazsın bir günde .sen kendine güven en başta .üzgünüm ama aklında kalsan yazardı .merak da ettiysen sen yaz çekingen durduysan da emin olamamış olabilir ama dikkatli adım atSelam kızlar
Lütfen linçlemeyin :) sadece sormak istiyorum.
Faceden biri mesaj atmisti.
Dün tanistik. Gayet iyi anlastik. Ortak noktalarimiz oldugunu, bizzat kendisi ima etti. Güzel bir sohbet oldu.
Fakat bugün hala ṣu saate kadar yazmadi.
Hatta facede hikaye paylasmis.
Büyük ihtimal beni beğenmedigi icin mi yazmadi ? ( mesaj attiginda baska profil resmim vardi)
Veya statü olarak baya yüksek benden..
Siz ne düsünüyorsunuz bu konuda ve ne yapmaliyim?
Yaṣim oldugu icin, artik kolay kolay begenebilecegim biri cikmiyor malesef..Bunu buraya yazıcak kadr kapılmış olamazsın bir günde .sen kendine güven en başta .üzgünüm ama aklında kalsan yazardı .merak da ettiysen sen yaz çekingen durduysan da emin olamamış olabilir ama dikkatli adım at
3. Gün yazdim selam diyerek. Cevap yazmayinca anladim. GhostlaniyorumBence peşine düşmeyin yazmak isteyen yazar zaten. Profil fotoğrafınızı baştan görerek yazmadı mı zaten? Belki sohbet içerisinde geçen bir şeye takılmıştır.
Siz benim ne durumda oldugumu, naptigimi bilemezsiiniz ki ?Face’den size yazan adam başkalarına da yazıyordur. Bu kadar mı yokluktasınız yahu yapmayın bunu kendinize.
Nedir durumunuz?Siz benim ne durumda oldugumu, naptigimi bilemezsiiniz ki ?
Siz benim yerimde olsaydiniz kocaya kacardiniz belki
Anlayacak olsaydiniz, ilk yorumunuz o ṣekilde olmazdı..Nedir durumunuz?
Selam kızlar
Lütfen linçlemeyin :) sadece sormak istiyorum.
Faceden biri mesaj atmisti.
Dün tanistik. Gayet iyi anlastik. Ortak noktalarimiz oldugunu, bizzat kendisi ima etti. Güzel bir sohbet oldu.
Fakat bugün hala ṣu saate kadar yazmadi.
Hatta facede hikaye paylasmis.
Büyük ihtimal beni beğenmedigi icin mi yazmadi ? ( mesaj attiginda baska profil resmim vardi)
Veya statü olarak baya yüksek benden..
Siz ne düsünüyorsunuz bu konuda ve ne yapmaliyim?
Buda büyük ihtimal. Ne hali varsa görsünEndişelenme canim karısıyla ilgileniyordur…
Verilecek en doğru cevabı vermiş…Anlayacak olsaydiniz, ilk yorumunuz o ṣekilde olmazdı..
Tarzi cok kirici. Sizede ayni yorum yapilsin ister miydinizVerilecek en doğru cevabı vermiş…
Acaba öldü mü? bekle yazar mı demeliydi?
Yazacak bir şey bulamayınca ben:Anlayacak olsaydiniz, ilk yorumunuz o ṣekilde olmazdı..
Tarzi cok kirici. Sizede ayni yorum yapilsin ister miydiniz
Ne dedim de kırıldınız yahu? Kaç yaşında kadınsınız, senelerdir Facebook kullanıyorsunuz. Artık o ortama hakimsinizdir. Hala oralardan düzgün birini bulmayı ümit etmeniz çok ilginç. İstisnalar elbet olacaktır ama bu gayet belli etmiş kendini. Önüne gelene yazanlardan belli ki.Tarzi cok kirici. Sizede ayni yorum yapilsin ister miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?