• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gün önce midem yıkandı. Bu gece wc de kan geldi?

CeryLia

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
39
0
16
Eskişehir
Yaklaşık 1yıl önce mide rahatsızlığım vardı (ülser)geçmişti.Yeniden mide rahatsızlığı yaşamaya başladım. 2gün önce mide ağrım vardı acil e gittim gece burnumdan mideme hortum saldılar midemi yıkadılar serum vs verdiler. Kan tahlili yapıldı . Ertesi günü ilaç yazıp gönderdiler bir sorun olmadığını söylediler. Bugün wc de büyük tuvaletimden kırmızı et parçası geldi. Basur yok bende. herhangi bir yara acı ağrıda yok. Ne olabilir ? başına gelen var mı hiç ?

Geçmiş olsun canım benim de başıma geldi aynen senin gibi yaklaşık 2 yıl önce ülser tedavisi gördüm sonra aynı şekilde bendende öyle parça geldi doktora gittim makatta çatlak dedi ve ameliyat olmam gerektiğini belirtti ancak hamile oldugumu öğrendim ve erteledik sonra normal doğum yaptım ve zorlandığı için olsa gerek dışa dönük memeler oluştu ve şuan çok kötüyüm ya dün gece ağladım tuvaletin kapısı bana işkence hatırlatıyor çok kötü bi ağrı önce bu kadar değildi kanamaya da başladı ne yapacağım bilmiyorum ne olur biri de bana bildiği çözüm yol varsa söylesin Allah rızas için ....

Back