• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 gün erken adet oldum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Miya357

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
565
633
23
Gunaydin k8zlar hepinize iki gun once kahrengi akintim baslamisti bugunde adet gördüm sali günüydü adetim takvim oyle gosteriyordu iki gun erken olmak iyimi kotumu duzensiz mi oluyor anlamadim

Gunaydin k8zlar hepinize iki gun once kahrengi akintim baslamisti bugunde adet gördüm sali günüydü adetim takvim oyle gosteriyordu iki gun erken olmak iyimi kotumu duzensiz mi oluyor anlamadim
Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum benimde yeri gelir iki üç gün erken olur yeri gelir iki üç gün geç olur kişiden kişiye değişir ama içim rahat olsun diyorsan gidip muayene olmanı tavsiye ederim

Düzensiz sayılmıyor canım doktorum bana öyle demişti erken veya geç o ay adet oluyorsan sıkıntı yok demişti düzensizlikten sayılmaz demisti

Düzensiz sayılmıyor canım doktorum bana öyle demişti erken veya geç o ay adet oluyorsan sıkıntı yok demişti düzensizlikten sayılmaz demisti
Butun gebelik belirtilerini yasadim adetle gebelik arasinda hic fark yokmus inan iki gun once kahvrengi akintilar başlamıştı cunku ben 3 tane dogum yaptim bunlarin hic birini yasamadim ne kahvrengi leke nede agri sizi günüm gecince biliyordum sadece

Butun gebelik belirtilerini yasadim adetle gebelik arasinda hic fark yokmus inan iki gun once kahvrengi akintilar başlamıştı cunku ben 3 tane dogum yaptim bunlarin hic birini yasamadim ne kahvrengi leke nede agri sizi günüm gecince biliyordum sadece
Bende geçince diye biliyorum inan benimde şuan belirtiler var ama regl olmama 2 hafta var daha imkansız diyor herkes ama bilmiyorum belki gebelik vardır.İnsan vücudu çok garip anlam veremiyor insan bazen en güzeli takmamaya çalışmak stres havalar tüm dengemizi etkileyebiliyor

Bende geçince diye biliyorum inan benimde şuan belirtiler var ama regl olmama 2 hafta var daha imkansız diyor herkes ama bilmiyorum belki gebelik vardır.İnsan vücudu çok garip anlam veremiyor insan bazen en güzeli takmamaya çalışmak stres havalar tüm dengemizi etkileyebiliyor
Aynen yumurtlama gününde başlayan meme agrisi kasik agrisi vucut sicakligi hepsi mevcuttu tami adetime 5 gun kala hepsi yok oldu arkasindan kahverengi leke iki gun boyunca bugünde söküldum

2 hafta varsa daha yumurtlama haftasındasınız

Yok canım benim 2 ay önce sıcaklardan tam 4 gün önce geldi hatta ağrılarım vardı ama erken diye bakma gereği duymadim. Sonra bi baktım batmış durumdaydim. O ay sıcak olduğu için arkadaşım ve görümcemin de erken gelmişti. Bazen de ilac kullaninca antibiyotik falan 15 gün geciktiği olur. 2 gün çok normal bir süreç endişelenme

Gebelik için stres yaptıysan o da çok etkiliyor canım. Aynısı 2 ay önce oldu bana da. Gebelik testi yapmak için gün sayıp stres yaparken ilk kez 2 gün öncesi regli olmuştum. Hatta o ay doktora gittim doktor da stres yapıp gün beklediysen stresten vücut kendini regliye hazırlamış bebekte olmadığı için stresten erken regli olmuşsun demişti. Aynı şekil oldu benim de kahverengi gelip sonradan söküldü. Ki adetlerim aşırı düzenlidir günü gününedir. İnşallah birgün o güzel haberi hepimiz alırız 🐣🙏🏼

Back
X