Selam, bende champixle sigarayı bırakmaya karar verdim, zavallı erkek arkadaşıma zorla aldırdım (kendisi sigara kullanmıyor bu arada). Başladığım ilk günler hafif bulantı vardı... 1 hafta sonra dozu artırmak gerekiyor... işte o andan sonra ben benlikten çıktım, ilk gün baygınlık gibi bi uyku, halsizlik, mide bulantısı, baş dönmesi oldu.... sonra o etkiler azaldı... ha bu arada evet, ilacı içtiğimde asla sigara istemiyordu canım... ama acayip sinirli, paranoyak, depresif bi ben oluştu.... bugün sigarasız 3. günüm.... ancaaakk, dün geceden beri 4 aydır tek bi kavgamız olmayan sevgilimle konuşmuyoruz, konuşamıyoruz çünkü
( annem ve sevgilim iki gündür o ilacı bir daha içersen hakkımızı helal etmeyiz diyorlar, erkek arkadaşım, yüzümü göremezsin bir daha diyor.... bu sabah içmedim, canım sigara istiyor.... her ikisi konusunda da kararsızım
(yani ilacı kullanmak yada sigara içmek
( kendimi zorluyorum, bu noktaya kadar ilaçtan destek aldım, ama zaten 2 gündür içmemişim, bu saatten sonra ilaca ihtiyacım yok, ben sigaradan güçlüyüm, kendi irademle içmeyeceğim diyorum, umarım başarırım....