2. gün ama sinirden sigarayla birlikte etrafımda kimse kalmayacak gibi :((

maviduygular

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
181
2
47
Selam, bende champixle sigarayı bırakmaya karar verdim, zavallı erkek arkadaşıma zorla aldırdım (kendisi sigara kullanmıyor bu arada). Başladığım ilk günler hafif bulantı vardı... 1 hafta sonra dozu artırmak gerekiyor... işte o andan sonra ben benlikten çıktım, ilk gün baygınlık gibi bi uyku, halsizlik, mide bulantısı, baş dönmesi oldu.... sonra o etkiler azaldı... ha bu arada evet, ilacı içtiğimde asla sigara istemiyordu canım... ama acayip sinirli, paranoyak, depresif bi ben oluştu.... bugün sigarasız 3. günüm.... ancaaakk, dün geceden beri 4 aydır tek bi kavgamız olmayan sevgilimle konuşmuyoruz, konuşamıyoruz çünkü ( annem ve sevgilim iki gündür o ilacı bir daha içersen hakkımızı helal etmeyiz diyorlar, erkek arkadaşım, yüzümü göremezsin bir daha diyor.... bu sabah içmedim, canım sigara istiyor.... her ikisi konusunda da kararsızım (yani ilacı kullanmak yada sigara içmek ( kendimi zorluyorum, bu noktaya kadar ilaçtan destek aldım, ama zaten 2 gündür içmemişim, bu saatten sonra ilaca ihtiyacım yok, ben sigaradan güçlüyüm, kendi irademle içmeyeceğim diyorum, umarım başarırım....

ben ilaç yada herhangi bir destek almadan bıraktım sigarayı. ilaç alarak bu kadar yanetkiye gerek yok bence... bırak gitsin..ilk bir hafta çok zor ama sonradan herşey çok daa güzel oluyor. benim eşim içiyor. nasıl iğrenç kokuyor teni anlatamam. düşünsene senin de sevgilin içmiyormuş. bir bayan olarak ona nasıl koktuğunu düşünemiyorum bile. diş fırçalamak, parfüm kullanmak falan hiç fayda etmiyor...

Slm, oncelikle tebrik ederim en azindan ilk adimini atmissin. bende birakali 13 gun oldu bende o ilaci kullanacaktim ama cok fazla yan etkisi oldugunu soylediler ozellikle doktorum ve hemsire. bende hic bir sey kullanmiyorum nicotin bandi verdiler ama onuda kullanmadim. hatta daha zorunu denemeye calisiyorum abur cubur yiyecegime birde ayni zamanda rejime basladim ve spor yapmaya. bende de ara ara biraz sinir oluyordu ama gune baslamadan once iki yada iki bucuk saat spor yapiyorum sinirimi kocamdan degil spordan cikariyorum:) ve bu beni mutlu ve huzurlu ediyor sana tavsiyem sende hincini spordan al. hem kilo almazsin hemde sinirini bosaltabilirsin:) umarim basarabilirsin.

seni bu kararından dolayı tebrik ederim.
bende nikotin bandıyla bıraktım tam 79 gün oldu içmeyeli.
topiğimede bakabilirsin

Çookkk teşekkür ederim desteğinize arkadaşlar :) evet, artık sigarayı da ilacı da bıraktım... bir haftadır ikisini de kullanmıyorum :)) bazen çok zorlanıyorum ama, inanılmaz krizler :) ama zorluyorum kendimi, tabii bunda evdeki herkesin içiyor olması da etkendir mutlaka, ama ben artık içmiyorum, içmeyeceğiimmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…