2. gögüs buyutme amelıyatı gırecegım, korkularım var !

Canım ben belkı ilerde büyütürüm 350 gibi ama ne bilim daha yumuşayıp dolgunlaşır dıyorlar ...yoksa suan super bendekı biraz açgözlülük galiba yoksa burun kırın edem kocam bıle ınanamadı okadar dogal ve guzel yaptı erol bey için rahat olsun ustelık bende sarkma bıri buyuk bıri küçük zor bır memeydı ama suan esıtlemıs diklestırmıs gercwkten guzel..

Arkadaslar 2. Ameliyatvdusunuyorum bende aranizda dusunenler varmis zamaninda.. ne yaptiniz bu konuda

Bunu bende düşünüyorum fakat tekrar aynı izler üzerinden kestirmek aklıma pek yatmıyor çünkü bu sefer göğsüm güzel olsun derken izlerden hiç kurtulamayabilirim Ve zaten hasar görmüş bir dokuyla tekrar oynatmak biraz gözümü korkutuyor Bu pişmanlığı yaşamamak için lütfen herkes 350 cc den aşağı slikon taktırmayın bence çünkü herkesinde dediği gibi ödemler indikten sonra elde kalan pek tatmin etmeyebiliyor

Gecenin saat 3ü geçiyor ve benim psikolojim bozuk olduğundan dolayı uyuyamıyorum, yaklaşık 4 ay önce gögüs ameliyatı oldum doktora o kadar büyk istemiyorum dedim, aynı doktora arkadasım yaptırdı ona 325 cc taktırdılar, bana da doktor 300 cc taktı, ilk zamanlar ödem var iner dedim ama 300 cc lik meme gözüme çok büyük gözüküyor arkadaşlarımda büyük diyor, eşimde memelerimi beğenmiyor hayat kadınlarınki gibi büyük diyor ameliyat olurken 163 boy 51 kiloydum kullandığım sütyende 75A idi, şimdi 90 75c ya da D ameliyat sonrası 3,5 kilo aldım ama kilonun benim mememe hiç etkisi olmaz, siz 350 yazmışsınız ama benimki de bana büyük geliyor 2. Ameliyatı olup 250 275 arası taktırmayı düşünüyorum ama çok zor bi karar :/

Gerçekten çok tuhaf. 300 cc nasıl o kadar büyük durabilir ki. Benim boyum 154 kilom 45. 375 cc hp takıldı fakat bu bile küçük geliyor gözüme. Doktorum 500 cc alır deseydin onu bile yaptırırdım. Ki erkekler büyük meme sever aslında ama anlamadım valla nasıl o kadar büyük durabileceğini.

300 cc o kadar büyük durmasına imkan yok tabi eskiden meme dokun varmıydı acaba.. 300 cc gayet de bi avuc kadar. ve sakın küçülttürtme 250 ile tatmin olmayacaksın eskiden meme dokun hiç yoksa ve 250 taktıracak olursan cektiğin acılara değecekmi o kadar kücük meme için ? forumda tabiki 250 275 takan vardır ama fizikle alakalı. boy kilo bu durumda çok önemli. kaldıramayacak olsan doktor sana bunu takmazdı. ayrıca yanlış anlama ama eşin abartmış :)) hayat kadınlarının memeleri karpuz kadar oluyor bizim gibi portakal kadar değil. ben de 300 taktıranlardanım.

Kızlar merhaba bende tam 2 yıl önce 400 cc taktırdım. Doktorum iki göğüsede eşit protez taktığı için sağ göğsüm küçük görünüyor ve bende 2. Kez ameliyat olmak istiyorum. Çünkü hem çok büyük oldular kilolu görünüyorum hemde boyun ağrıları yaşıyorum. Ama 2. Kez ameliyat olmaktanda korkuyorum

Uzun zaman olmuş cevap vermemişim :) 300 cc taktırdım ve birçok yorum okudum sonradan genelde yorumlarda 300 cc yi küçük bulmuşlar, ben yaptırırken zayıflıktanmıydı neydi gögüs dokusu vardı ama nerdeyse dümdüzdü, yani 75 beden sütyeni dolduramıyordum şimdi ise 85 nerdeyse taşıyor gibi gözükecek bende bu kadar nasıl farketti bilmiyorum ama gözüme de doğal gözükmüyor, şimdi düşünmemeye çalışıyorum, portakal gibi değiller ama küçük bir kavunu ortadan ikiye kesip gögüs yapmış gibiler :/

Bence c cup güzel bir beden hem kıyafetlerin üzerinden de çok güzel görnüyordur ben yıllarca istediğim bikiniyi gece kıyafetini filan giyememiştim.

Eki Görüntüle 2187748 Eki Görüntüle 2187748
Bence c cup güzel bir beden hem kıyafetlerin üzerinden de çok güzel görnüyordur ben yıllarca istediğim bikiniyi gece kıyafetini filan giyememiştim.

Yıllarca yok gibi olan gögüsten sonra bu biraz büyük geldi, belki arkadaşlarımda etkiliyordur her gördüklerinde çok büyüklerrrrrr ben de estetik istiyorumm ama seninkiler kadar değil 225 250 yeter falan diyorlar sinir bozucular, ekteki de benim foto yorum alabilir miyim kimilerine küçük gelen 300 cc bende nasıl küçük durmamış, sonuçta çok minyonda sayılmam 163 boy 55 kilo

Ya bence efsane güzel olmuş istersen beni takibe al benim fotoğraflarıma da bak fikir verir sana. Epey dolgun gözüküyor bence
Arkadaşlarını çok dinleme. Benim arkadaşlarım da benimkini görse aman burası neden böyle şurası niye şöyle der dururlar. Ben sen yakınınca çok farklı bir görüntü beklemiştim. Kesinlikle moralini bozma yağ filan da aldırma

Sakın sakın sakın ya arkadaşlarına da gösterme bir daha. Benimkiler de ameliyat olmaya karar verdiğimde yok kan yok bilmem ne diyip duruyolardı gittim kimseye söylemeden oldum

Bu 300 cc mi. Çok Şanslısın o zaman gerçekten. Kimseyi dinleme. Müthiş görünüyor. Benim ki 375 cc ama bu kadar büyük görünmüyor.senden daha minyon olduğum halde kulaklarını Tıka göğsünü gere gere gez.

Biraz geç yazıyorum fakat muazzam görünürken bence arkadaşınız sizi kıskanmış :) Eğer siz de beğeniyorsanız küçültmeyin gayet güzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…