kararımı verdım olmak istiyorum cunku hıc bı fark olmadı goguslerımde yıne desteklı,sungerlı sutyenler kullanıyorum,,evlı degılım,hamıle kalırsam evet dolacak fakat tekrar emzırme donemınden sonra tekrar eskı halıne gelecekler..
2.operasyonu ıstıyorum fakat sonucta kapanan yara tekrar acılacak daha agrılı veya sut bezlerime zarar verir düşüncesi var korkularım bunlarrr(((
bence sen sımdılık ıkıncı operasyoonu dusunme..evlen bebek dusunuyosan bebegını yap emzırr ve ıkıncı amelıyatı o zaman dusun..
ben bekarım ama bole bı durumda kalsaydım bebekten sonra ıkıncıyı dusunurdum..
270 cc takılmıstı bı bayana yanılmıyosam ama bı 10-15 sene sonra 5oo cc taktırdıgınıda gordum bıras zaman gecsın ve emzırdıgın zaman daha da esner ve ıstedıgın ebatta bı protezı taktırabılırsın..
eser aydogduya yaptırmıstım ama burda doktorda hata yok ben korktum cok buyuk ve yapay olur dıye,şimdide pişmanım( acaba 2. amelıyetı olmalıyım bılemıyorum (
kararımı verdım olmak istiyorum cunku hıc bı fark olmadı goguslerımde yıne desteklı,sungerlı sutyenler kullanıyorum,,evlı degılım,hamıle kalırsam evet dolacak fakat tekrar emzırme donemınden sonra tekrar eskı halıne gelecekler..
2.operasyonu ıstıyorum fakat sonucta kapanan yara tekrar acılacak daha agrılı veya sut bezlerime zarar verir düşüncesi var korkularım bunlarrr(((
Sanırım sizin göğüsleriniz 75 B idi değilmi Benim de öyleydi ve Banada Dotorum 270 cc uzun ve Yüksek Profil Uyguladı Resimdede Görüldüğü üzere çok memnunum keşke Doktorunuzu dinleseydinizolmuş artık 2 ci Operasyon için doğru karar vermelisiniz :26: Eğer ciddi anlamda Bu durum sizin hayatınızı etkiliyorsa Mutsuzluk huzursuzluk açısından açısından olmalısınız yada evlimisiniz Bebek yapma durumumun varmı bekleyin derim bence olmayın ama tabi Sizin Ne Hissettiğiniz Çok Önemli Bunu Ben Bilemem ancak siz anlatabilirsiniz bizlerde anlamaya çalışırız Burada :26:
miks canım seninkiler süper duruyor.benim orta profil,seninkileri gördükçe keşke yüksek profil olsaymış diyorum.bende memnunum ama seninkileride çok beğendim.
Sağol tatlım Beniimmm Burada Bir çok arkadaşımızdan Ölçü olarak Daha Küçük benim Göğüslerim cc olarak yani Eminim seninkiler de çok güzeldir :92:
ya aynı sorun bendede varrr. off bende doktorumu dınlemedım büyük ve yapay olur diye ama banada küçük geldi ve çok pişmanım bıdaha olmak istiyorum . zaten his kaybı mevcut ıkıncısınde tamamen hissetmemekten korkuyorum . öyle bi sorun olmazmıymış. bu arada aradan zaman geçmiş. sen oldunmu ikinci kez??eser aydogduya yaptırmıstım ama burda doktorda hata yok ben korktum cok buyuk ve yapay olur dıye,şimdide pişmanım( acaba 2. amelıyetı olmalıyım bılemıyorum (
2. Kez amelıyat olup buyutturen var mı kızlar