- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.381
Ben degilim o zaman.Ve sonuncu ip ucu geliyooooor:)
Aldığım kitaplar Türk bir yazara ait:)
Hem de kurbanım aldığım kitapları daha önce okumak istediğini ve merak ettiğini söylemişti:)
Bende değilim sanırım senin kurbanın hiç öyle birşey yazdığımı hatırlamıyorum:-(Ve sonuncu ip ucu geliyooooor:)
Hem de kurbanım aldığım kitapları daha önce okumak istediğini ve merak ettiğini söylemişti:)
Evlenirsen ben de sana alırım ama evlenmezsek yok sana bir şeyO değil de herkes mi evlilere alıyor ya, kimden şüphelensem evli diyor.
Gidip evlenmek şart oldu.
Ben de değilimVe sonuncu ip ucu geliyooooor:)
Çünkü senin bana yolladığın kitaplar çok güzeldi,, herkes çok beğendi
Benim kurbanımın sevdiği biri var
Ben de çok direndi evlenmeyecegim diye.Sonuç bebek için plan yapıyorum
İstiyorsanız uzatmadan evlenince bence
Evlenirsen ben de sana alırım ama evlenmezsek yok sana bir şey
Benim merak ettiğim bi yazar var da burda dedim mi kiVe sonuncu ip ucu geliyooooor:)
Evlenmeyene kitap yokOyy çok keyifle seçmiştim, beğenmene sevindim kuzum.Benim de bir sevdiğim var, hala şansım var demek, bana alıyorsun evet evet.
Şartları sağlayamıyorum, o yüzden bir süre daha rafa kaldırdım evliliği.
Sen de mi brütüs.
Ne evlilikmiş ya, bir imza mı yani beni hediyelerden uzak kılan. Nereye istiyorsanız atayım canım.
lütfen kendimizi daha fazla yormayalım selinciğimVe sonuncu ip ucu geliyooooor:)
Ya evleneceksiniz , ya evleneceksiniz duydunuzmu bekarlar:)Evlenmeyene kitap yok
:)lütfen kendimizi daha fazla yormayalım selinciğim
Ve sonuncu ip ucu geliyooooor:)
Adının yada soyadının içinde a harfi var demiştim:)
Bir ip ucu daha verim o zaman evli:)
Bu yıl çekiliş çok çok daha eğlenceli diye düşünen sadece ben miyim?
Gereksiz insanlarla boşuna uğraşmışız
Evlenmeyene kitap yok
Hani bu sene de bekar gezecektik. Ben sana alırımYıldırım nikahı kıyacağım.
ben her kitabı merak ediyorum, ben miyim acabaVe sonuncu ip ucu geliyooooor:)
iyicene bir düşündüm de belki de benimdir yaVe sonuncu ip ucu geliyooooor:)