2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

loliss loliss ben de kabul ederim bebeği, :anne:anaç (ve biraz da titizlenen, pimpiriklenen) bir insanım gözün arkada kalmasın. İyi bakacağımı düşünüyorum. :))
Sadece gece uyanabilir miyim? o_O (uyansam da işe yaramam , emzirmek lazım malum :oops:)

Ama çok hevesleniyorum senin seçtiğin hediyelerin şanslısı ben olmak için.

Senin katilin kimse bana özelden yazarsa değişebilirim ama benim kurbanım da çoooookkkk tatlı birisi.Emin olamadım şimdi kıyabilir miyim ona

sen edersin dee bakalım benim kurbanım ne der bu işeo_O
Ben kabul ederim.

Rabbim en kısa zamanda sana bi bebiş versin inşallah
Bi de _meLinDa_ _meLinDa_ ya bi de Skosnob Skosnob a:KK200::KK200::KK200:

maalesef şekerim:KK45:

Bu arada daha erken diye duama katmadım şimdilik seni :)

Amiiiinnn inşallah isteyen herkese hayırlı zamanda versin Allahım

Neyse ben kalkıp tek kalan fincanlardan eşantiyon ayraçlardan bir iki bişey bulup kahverengi-siyah çizgili tuhafiye poşetine sarıp mikemmel paketimi göndereyim en iyisi:super:

Çocuum hasta olur kış günü kargolarda kamyonlarda:KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: Loliss yaaa

Bu arada çocuğun konusunda müsterih ol, ben onu kargo ile göndermene razı olur muyum? Allah sana bağışlasın yavrunu :anne:
Sen hamiş halinle hediye göndermesen de olur bana :p (sanırım hediye alacağın arkadaş da benimle aynı fikirdedir. :KK66: )

Senin katilin kimse bana özelden yazarsa değişebilirim ama benim kurbanım da çoooookkkk tatlı birisi.Emin olamadım şimdi kıyabilir miyim ona

Ben kabul ederim.

Amiiiinnn inşallah isteyen herkese hayırlı zamanda versin Allahım
tatlı dedin bak şüphelenesim geldi senden :confused:
ne ipucu vermiştin acaba :rolleyes:

ahahaha bana yolla bana
ben idmanlıyım bu konuda nasılsa :KK53:
deme öyle üzülüyorum. :KK43:

bu sene en güzel hediyelerden birisi senin olacak inşallah (çünkü ben gönderiyorum :skandal: aaa ağzımdan kaçırdım)

gerçi hediyelerimizin hepsi güzel olacak inşallah, herkes çok çok özeniyor ne güzel. :oops:

deme öyle üzülüyorum. :KK43:

bu sene en güzel hediyelerden birisi senin olacak inşallah (çünkü ben gönderiyorum :skandal: aaa ağzımdan kaçırdım)

gerçi hediyelerimizin hepsi güzel olacak inşallah, herkes çok çok özeniyor ne güzel. :oops:

aaa ben senden neden şüphelenmedim hiç acabaaa
elencek ipucu mu verdin yoksa?
bir ipucu alabilir miyim acaba güzel bağyan :KK8:

seni düşünerek yazdım zaten,
şimdi süslü püskü bi paket yollasam bu ne len dersin şoka filan girersin mazallah,
e bünye alışık değil öyle şeylere
ben kıyar mıyım hiç sana :p
ahh beni seni hak etmek için ne yaptım :cry:

Neyse ben kalkıp tek kalan fincanlardan eşantiyon ayraçlardan bir iki bişey bulup kahverengi-siyah çizgili tuhafiye poşetine sarıp mikemmel paketimi göndereyim en iyisi:super:

Çocuum hasta olur kış günü kargolarda kamyonlarda:KK70:
Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz :işsiz:

X