- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.001
Çok iyimiş yaageçen perşembe iş çıkışı kurbancıgıma hediyelerini almak için alışverişe çıkmıştım..
kitap-ayraç-kupa vs tamam.
kahveyi de starbucks'dan alayım dedim.. oranın kahveleri malum çekirdek satılıyor .isteğe göre expresso,filtre,türk kahvesi ayarında çekiliyor.
kendime de termos bardaklarından aldım neyse kasaya geldim uzattım aldıklarımı...
kasiyer " nasıl çekelim? " dedi.
ben : tek slip lütfen, dedim.
baktım tip tip bakıyor ,sonra gülmeye başladı . Kahveyi nasıl çekelim dedim ,iyi troll'lediniz beni hahaha falan yaptı ben ve arkamdakiler koptuk zaten kafam gitmiş.kusura bakmayın falan dedim artık . kredi kartımı cüzdandan bile çıkarmamışım neyin tek slip davasındayım acaba tekrar sordu nasıl çekelim diye türk kahvesi olsun dedim
ama utandım da
Kitap siparişimi verdim
3 ayın açlığıyla kendime de kitap aldım umarım katilimle aynı kitapları seçmemişizdir
ceza vereceğimiz kitabı buldummm
2 cilt halinde olanı varmış hem
ilk cilt 1556
ikinci cilt 1592 sayfa
http://www.idefix.com/Kitap/Kayip-Z...41?utm_source=criteo&utm_campaign=lowerfunnel
Anlat anlat anlattttşu hediyeler gönderilip-alınsın size rezilliğimi anlatacağım
geçen perşembe iş çıkışı kurbancıgıma hediyelerini almak için alışverişe çıkmıştım..
kitap-ayraç-kupa vs tamam.
kahveyi de starbucks'dan alayım dedim.. oranın kahveleri malum çekirdek satılıyor .isteğe göre expresso,filtre,türk kahvesi ayarında çekiliyor.
kendime de termos bardaklarından aldım neyse kasaya geldim uzattım aldıklarımı...
kasiyer " nasıl çekelim? " dedi.
ben : tek slip lütfen, dedim.
baktım tip tip bakıyor ,sonra gülmeye başladı . Kahveyi nasıl çekelim dedim ,iyi troll'lediniz beni hahaha falan yaptı ben ve arkamdakiler koptuk zaten kafam gitmiş.kusura bakmayın falan dedim artık . kredi kartımı cüzdandan bile çıkarmamışım neyin tek slip davasındayım acaba tekrar sordu nasıl çekelim diye türk kahvesi olsun dedim
ama utandım da
peki katilciğim:)Aldıklarını söyle istersen.2 tane aynı kitap olmasın.
peki katilciğim:)
Üç Anadolu Efsanesi
Albaya Mektup Yok
Bir Kaçırılma Öyküsü
Alınmışsa bile kendi aldıklarımı hediye ederim, ayy kızdım şimdi kendime nefsime yenik düştüm özür dilerim
bunları seçmemiştimpeki katilciğim:)
Üç Anadolu Efsanesi
Albaya Mektup Yok
Bir Kaçırılma Öyküsü
Alınmışsa bile kendi aldıklarımı hediye ederim, ayy kızdım şimdi kendime nefsime yenik düştüm özür dilerim
Ama kızdın sankiBunlardan değil seçtiklerim
burcun nedirÖğlen arası kitap ayracını seçip sipariş vereceğim.Kitabı da seçtim.Onun da siparişini bugün veririm.
Kahve için niyetim Eminönü'ne gitmek.Yarın ya da öbür hafta salı giderim sanırım.
Çikolata için fikrim var.
Bir tek kupa kalıyor geriye.
Ne olacak benim bu kararsızlığım
Aaaa aşkolsun
Kızabilir miyim hiç sana
Sana nasıl kizabilirm kiAma kızdın sanki
Sana nasıl kizabilirm ki
Sahibence güzel kitap, ikişerden 4 gün yeter bence
Evet ilk bileti_bloom_ ya kesiyorum, başka kim var sizce
ceza vereceğimiz kitabı buldummm
2 cilt halinde olanı varmış hem
ilk cilt 1556
ikinci cilt 1592 sayfa
http://www.idefix.com/Kitap/Kayip-Z...41?utm_source=criteo&utm_campaign=lowerfunnel
bence güzel kitap, ikişerden 4 gün yeter bence
Evet ilk bileti_bloom_ ya kesiyorum, başka kim var sizce
ayy ilahi filo yaa
ben bilmem, aramızda avukatlar var, onlara danış :)eyvah kızlar yapmayın acıyınanca gelebildim
o kitabı okudum mu ben herhalde bir sene okuma molası veririm
buradayım cancazımistediğini al farketmez
ben vazgeçtim aramaktanMelike senide eledim:)
Kaç kişi kaldı geride bakim:)