2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

İyi akşamlar
Kurbanım hafta sonu girmedim ama seni unuttum sanma. Sürekli dilimdeydin. Nişanlıma anlatıp durdum ''Kurbanıma baaaak bunu aldım. Baaaak kitapları.. Hayır o çikolata senin değil bırak kurbanımın.'' Diye geçti :KK70:
Katilim özledin mi beni? geldim ben. Nasılsın?

Melike seni sosyal medyadan kabul edince ex katılımın kim oldugunda anladim ortak arkadaşlarda çıkınca:)

Narcigim tam düşündüğüm gibisin biliyormusun saçların umarım hala bakır rengidir ba-yıl-dim...bende istiyorum Hürrem rengi:)
Canım saçlarım bakır değil ne yazık ki ama bakıra döncem yoğun baskı var üzerimde:KK70: Sarıdan az biraz hevesimi alayım.

Herkese günaydın ve iyi haftalar kurbancıklarım :KK49::KK49::KK49:

Ben işyerindeyken sürekli giriyorum ama cumartesi öğleden sonraları ve pazar günleri giremiyorum. Evde laptop var aslında ama tüm hafta bilgisayar başında olunca haftasonları da ona bağlı kalmayı istemiyorum, ceza alacaklar listesine girmem sanırım değil mi :cry:

Kurbancığımın herşeyi kafamda hazır, eksiklerimi de en geç 19 una kadar tamamlayıp göndermeyi planlıyorum. Kurbancığım acaba benden şüpheleniyor mu, çok merak ediyorum :-)
He bide katilimi merak ediyorum tabi, hiç bir şüphelim yok :kızgın: Ballandıra ballandıra anlatıyor bide herkes aldıklarını, iyice merak ediyorum. Neyse ki 10-15 gün kaldı :KK49:

X