2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

dedim ya canım istanbul dışında diye sensin işte o kurbanım
ama kitapların hala gelmedi bekliyorum ki kitapyurdunun keyfi gelsin kitapları yollasın

Herkese güzel haftalar.
Dün kalabalık bir misafir grubu ağırladım.Pestilim çıkmış halde

Katilimin en en en çok ne aldığından falan ziyade kim olduğunu merak ediyorum bu ip ucu verse olmaz mı??
olur:)

İyi canım.Biraz yorgunum sadece.Sen masılsın
Ben tabi ki

Günaydın kızlar

Haftasonu çok kaynatmışınız maşallah. Benimde cumartesi gündüz misafirim vardı. Akşamda arkadaşlarla maç izledik. Pazarda malum temizlik Haftaya yorgun başladım yani.. Hani benim katilim

geçen perşembe iş çıkışı kurbancıgıma hediyelerini almak için alışverişe çıkmıştım..
kitap-ayraç-kupa vs tamam.
kahveyi de starbucks'dan alayım dedim.. oranın kahveleri malum çekirdek satılıyor .isteğe göre expresso,filtre,türk kahvesi ayarında çekiliyor.
kendime de termos bardaklarından aldım neyse kasaya geldim uzattım aldıklarımı...
kasiyer " nasıl çekelim? " dedi.
ben : tek slip lütfen, dedim.
baktım tip tip bakıyor ,sonra gülmeye başladı . Kahveyi nasıl çekelim dedim ,iyi troll'lediniz beni hahaha falan yaptı ben ve arkamdakiler koptuk zaten kafam gitmiş.kusura bakmayın falan dedim artık . kredi kartımı cüzdandan bile çıkarmamışım neyin tek slip davasındayım acaba tekrar sordu nasıl çekelim diye türk kahvesi olsun dedim
ama utandım da

Hahahahah harikaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…