- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
dedim ya canım istanbul dışında diye sensin işte o kurbanımHerkese günaydın ve iyi haftalar kurbancıklarım
Ben işyerindeyken sürekli giriyorum ama cumartesi öğleden sonraları ve pazar günleri giremiyorum. Evde laptop var aslında ama tüm hafta bilgisayar başında olunca haftasonları da ona bağlı kalmayı istemiyorum, ceza alacaklar listesine girmem sanırım değil mi
Kurbancığımın herşeyi kafamda hazır, eksiklerimi de en geç 19 una kadar tamamlayıp göndermeyi planlıyorum. Kurbancığım acaba benden şüpheleniyor mu, çok merak ediyorum
He bide katilimi merak ediyorum tabi, hiç bir şüphelim yokBallandıra ballandıra anlatıyor bide herkes aldıklarını, iyice merak ediyorum. Neyse ki 10-15 gün kaldı
olur:)Katilimin en en en çok ne aldığından falan ziyade kim olduğunu merak ediyorum bu ip ucu verse olmaz mı??
İyi akşamlar
Kurbanım hafta sonu girmedim ama seni unuttum sanma. Sürekli dilimdeydin. Nişanlıma anlatıp durdum ''Kurbanıma baaaak bunu aldım. Baaaak kitapları.. Hayır o çikolata senin değil bırak kurbanımın.'' Diye geçti
Katilim özledin mi beni? geldim ben. Nasılsın?
Canım saçlarım bakır değil ne yazık ki ama bakıra döncem yoğun baskı var üzerimdeSarıdan az biraz hevesimi alayım.
Ben tabi kiHerkese günaydın ve iyi haftalar kurbancıklarım
Ben işyerindeyken sürekli giriyorum ama cumartesi öğleden sonraları ve pazar günleri giremiyorum. Evde laptop var aslında ama tüm hafta bilgisayar başında olunca haftasonları da ona bağlı kalmayı istemiyorum, ceza alacaklar listesine girmem sanırım değil mi
Kurbancığımın herşeyi kafamda hazır, eksiklerimi de en geç 19 una kadar tamamlayıp göndermeyi planlıyorum. Kurbancığım acaba benden şüpheleniyor mu, çok merak ediyorum
He bide katilimi merak ediyorum tabi, hiç bir şüphelim yokBallandıra ballandıra anlatıyor bide herkes aldıklarını, iyice merak ediyorum. Neyse ki 10-15 gün kaldı
dedim ya canım istanbul dışında diye sensin işte o kurbanım
ama kitapların hala gelmedi bekliyorum ki kitapyurdunun keyfi gelsin kitapları yollasın
ceza vereceğimiz kitabı buldummmdiyorum ki şöyle en tuğlasından bi kitap belirleyip kısacık da zaman verip oku bakıyım diyelim
bitiremezse daha da tuğlasını verelim bu sefer
Kocaman kadınlar yalan söyleyecek değil herhalde okudum diye
İst dışında kim var ki ben ben ben. Yine benim katilim misin yoksadedim ya canım istanbul dışında diye sensin işte o kurbanım
ama kitapların hala gelmedi bekliyorum ki kitapyurdunun keyfi gelsin kitapları yollasın
Eee meraklandık şimdi ama. Kurbanın hakkında tüyo vermiş mi olursun anlatırsan ki?şu hediyeler gönderilip-alınsın size rezilliğimi anlatacağım
aslında olmam da kahvemi nerden aldığım bilgisi olur sadeceEee meraklandık şimdi ama. Kurbanın hakkında tüyo vermiş mi olursun anlatırsan ki?
Anlatsana o zaman.aslında olmam da kahvemi nerden aldığım bilgisi olur sadece
geçen perşembe iş çıkışı kurbancıgıma hediyelerini almak için alışverişe çıkmıştım..
kitap-ayraç-kupa vs tamam.
kahveyi de starbucks'dan alayım dedim.. oranın kahveleri malum çekirdek satılıyor .isteğe göre expresso,filtre,türk kahvesi ayarında çekiliyor.
kendime de termos bardaklarından aldım neyse kasaya geldim uzattım aldıklarımı...
kasiyer " nasıl çekelim? " dedi.
ben : tek slip lütfen, dedim.
baktım tip tip bakıyor ,sonra gülmeye başladı . Kahveyi nasıl çekelim dedim ,iyi troll'lediniz beni hahaha falan yaptı ben ve arkamdakiler koptuk zaten kafam gitmiş.kusura bakmayın falan dedim artık . kredi kartımı cüzdandan bile çıkarmamışım neyin tek slip davasındayım acaba tekrar sordu nasıl çekelim diye türk kahvesi olsun dedim
ama utandım da
bence güzel kitap, ikişerden 4 gün yeter benceceza vereceğimiz kitabı buldummm
2 cilt halinde olanı varmış hem
ilk cilt 1556
ikinci cilt 1592 sayfa
http://www.idefix.com/Kitap/Kayip-Z...41?utm_source=criteo&utm_campaign=lowerfunnel