- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Çok geçmiş olsun canım20 kişi mi???
Amanın....
bu hafta sonundan tek isteğim biraz dinlenebilmek her yerim dökülüyor hasta olcam galiba((
Lütfen vermeyinnn kısıtlı zamanlarımda az buçuk kitap okumaya çalışıyorumBen diyorum ki buralarda pek bulunmayanlara ceza mı versek
Haftaiçi ya da haftasonu olamıyorum diyenlere değil sözüm
haftaiçi gördüm ben seni ama kızlar yoktu derlerse keserim hesabınıLütfen vermeyinnn kısıtlı zamanlarımda az buçuk kitap okumaya çalışıyorum
senin kaçarın yok benceGünaydınlar
Mutlu pazarlar kızlar, benim pazar mesaisi başladı.Kahvaltı edildi şimdi çocukları yuzmeye götürücez.Hafta içide sonuda iş bitmiyor.
Ceza kesmeyin olurmu
Ben geldimmmhaftaiçi gördüm ben seni ama kızlar yoktu derlerse keserim hesabını
senin kaçarın yok bence
Size bir güzellik düşünüyorum kitaplarla ilgili, diğer kurbanlar katiller de gelsin de
diyorum ki şöyle en tuğlasından bi kitap belirleyip kısacık da zaman verip oku bakıyım diyelimBen geldimmm
Acaba nedir nedirrr
Bence makul bir cezadiyorum ki şöyle en tuğlasından bi kitap belirleyip kısacık da zaman verip oku bakıyım diyelim
bitiremezse daha da tuğlasını verelim bu sefer
Kocaman kadınlar yalan söyleyecek değil herhalde okudum diye
Harika bi cezaaadiyorum ki şöyle en tuğlasından bi kitap belirleyip kısacık da zaman verip oku bakıyım diyelim
bitiremezse daha da tuğlasını verelim bu sefer
Kocaman kadınlar yalan söyleyecek değil herhalde okudum diye
Bence makul bir ceza
Birkaç kitap belirleyelim, ben onu okudum diyemesinlerHarika bi cezaaa
Hadi verelim nihahaha
Ayyy 9 gün var daha:)
Katilimin en en en çok ne aldığından falan ziyade kim olduğunu merak ediyorum bu ip ucu verse olmaz mı??