- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Güle gülle kullanhepsi benimmmmm
Çatla kıskançlıktan
Anaaaa benim o ben ben benKurbanlar katiller bugün hiç katılamadım size hep dışarıdaydım kendimi affettirmek için bir ipucu vereyim bakalım kaç kişi beni eleyecek kaç kişi istanbuldayız kurbanım istanbulda değil yarın daha büyük bir ipucuyla geliyorum...
Sensin tabi kurbancığımAnaaaa benim o ben ben ben
Sini tibiki siviyiriz cinim:) elentrik alamıyoruz yani hiç içime şeyetmiyo...Asmu da alamadı benden o elektriği
Neden sevmiyonuz beni
Kurbanlar katiller bugün hiç katılamadım size hep dışarıdaydım kendimi affettirmek için bir ipucu vereyim bakalım kaç kişi beni eleyecek kaç kişi istanbuldayız kurbanım istanbulda değil yarın daha büyük bir ipucuyla geliyorum...
Istanbulun uzak batısı derken kime göre uzak yani bazen bana da uzak batı dıyorlarda bende bilemedim şimdiSini tibiki siviyiriz cinim:) elentrik alamıyoruz yani hiç içime şeyetmiyo...
Eğer bunu benim profilime bakıp soylediysen melikecigim Tekirdağ yazar ilk açtığımda kk üyeliğini tekirdagda oturduğum için degistirmedim , ama şu anda İstanbul'un uzak batısında oturuyorum :) eğer bensem İstanbul dayım bilemedim şimdi kafam karıştı:)
Tekirdağ sınırı :)Istanbulun uzak batısı derken kime göre uzak yani bazen bana da uzak batı dıyorlarda bende bilemedim şimdi
Pek bi hızlısın melindacigim:)
Niyeyse senden, melikeden , skosnoptan ve gizden hiç enerji almıyorum:)
Benim de bu akşam kalabalık misafirim var, derbi izlemeye çağırdımYarın 20 kişi misafirim var.Hazırlık yapmam lazım.Yine de bi ara kaçıp hediye bakmak istiyorum.
20 kişi mi???Yarın 20 kişi misafirim var.Hazırlık yapmam lazım.Yine de bi ara kaçıp hediye bakmak istiyorum.