- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Her şeyin tadını çıkarmalı. Bekarlığın da evliliğin de kuzummevlenmediğim için huzursuz değilimde sizi görünce evde kaldığımı düşünüyorum
Kurbanın olmazsam ağlayabilirim. Bolçi miiiiiikurbanlar,katiller hepiniz çok tatlısınız
Ben yetişemiyorum affola işlerde yoğun ama kitap siparişimi verdim. Çikolatamı Boludan almayı planlıyorum bi aksilik olmazsa o sıralar 2 günlük İstanbul seyahatim var. Bolçi seversin dimi kurbancım.
Biliyorum kurbanın benim.
Niye küstün bana :)
ağlamak istiyorum.:) benim çok mantıklı ıki tahminim var katılım olarak ezelneva yada asmu yu düşünüyorum:)
Eğer çıkarsa sebebini söylerim:)
Ama kurbanım çok tatlı ya kafası bi karışık bi karışık :)
Her şeyin tadını çıkarmalı. Bekarlığın da evliliğin de kuzumm
Evde kalmadık biz, sadece bekarlığın tadını çıkartıyoruz.
hayır giz benim. kendine başka birini bulsan iyi edersin
ya ben çok şükür memnunum halimden. özge ve lavini uzun zamandır tanıyorum. onlar evlendi barklandı ondan şey ettim
DİKKAT DİKKAT
sevgili katiller-kurbanlar
gün içinde çoğumuz yoğunuz, çoğumuz aylağız, çoğumuz da benim gibi yoğun ama buraya takılmaktan iş yapamıyor
azcık daha aktif olmaya çalışalım, katiller kurbanlar kaynaşsın, hediye alırken daha heyecanlı oluyor böylece
Kızlar Melinda'ya katılıyorum.
DonukPudra , _Lavin_ , Y yesil_zeytin_ ,@_ezelneva_ , Skosnob , loliss , __giz__ , @__ATALANTE ,@melikeeee , kalinkaselin , xyzt-5544 , SiziSeviyorumDemismiydim daha SIK gelmeye çalışalım, kendimiz hakkında biraz daha ipucu verelim. Konuşalım , anlaşalım.
sevginle hazırlaman yeterliBenim de öyle aslında, bir istiyorum bir istemiyorum. O evliliğe geçişteki süreç de gözümde büyüyor. Gözümü açayım evimde olayım, hazıra konayım.
Katilin olarak özel isteğin var mı kuzum bu arada ?
O zaman söyle yapalım. Kurbanımıza sormak istediğimiz soruları soralım. Ve hepimiz cevaplayalım.
Mesela ben sorayım.
Kurbanım Hiç tarzın olmayan bir kitap seçsem senin için ilki yaşamana vesile olmam hoşuna gider mi yoksa pof naptın sen Naz mı dersin?
kuzum kendi adıma benim listemdekilerden alsan daha memnun olurum gibiO zaman söyle yapalım. Kurbanımıza sormak istediğimiz soruları soralım. Ve hepimiz cevaplayalım.
Mesela ben sorayım.
Kurbanım Hiç tarzın olmayan bir kitap seçsem senin için ilki yaşamana vesile olmam hoşuna gider mi yoksa pof naptın sen Naz mı dersin?
O zaman söyle yapalım. Kurbanımıza sormak istediğimiz soruları soralım. Ve hepimiz cevaplayalım.
Mesela ben sorayım.
sevginle hazırlaman yeterlikitaplar zaten listemde var
kuzum kendi adıma benim listemdekilerden alsan daha memnun olurum gibi
çünkü çok fazla okumak istediğim kitap var ve listem hiç azalmıyor
bir de ben cidden böyle pucca tarzı ne bilim dizüstü edebiyatı deniyor onları hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmiyorum, aşk romanı da sevmiyorum (sırf aşk romanı olanları, pembe dizi gibi olanları), vampirli ergen kitabı da sevmiyom, historical romance mı ne deniyor kapaklarında cıbıldak abiler ablalar oluyo, sana tutkunum, kalbim senin, aşkın yaksın beni gibi isimleri oluyoonları hiç sevmiyom
dini kitap da sevmiyorum.. onlardan birini alırsan pof naptın sen diyebilirim
Ay kuzum benim. Senin naifliğine bayılıyorum. Hayatında karşılaştığın herşey kalbin gibi olsun hep.Normalde bir şey demem, keyifle okurum ama benim kütüphanemde ekli değil tüm kitaplarım, evimde olma riski olduğu için okumak istediklerim arasından olursa sevinirim. Ama benim tarzıma çok çok uzaktır, riske girmek istersin ve elimde olan bir kitaptır, yine de üzülmem, seninkini saklar, kendim de olanı başkasına hediye ederim.
Kurbancığımın kitap dışındaki hediyesi an itibarı ile evime ulaşmış durumda. Kupası da hazır. Kitaplar ve ayraç sipariş listemde, ama daha sipariş vermedim. Çikolata ve kahve ise aklımda hazır, bir ara AVM'ye gitmem lazım.
Başka birşey ister misin sevgili kurbancığım
Kurbancığımın kitap dışındaki hediyesi an itibarı ile evime ulaşmış durumda. Kupası da hazır. Kitaplar ve ayraç sipariş listemde, ama daha sipariş vermedim. Çikolata ve kahve ise aklımda hazır, bir ara AVM'ye gitmem lazım.
Başka birşey ister misin sevgili kurbancığım
Ben daha adımı yazamamışım yaNaz dedin, yoksa kurbanın ben miyim
Her türlü kitabu kabul ederim, ama çok uç bişeyse, mesela şuan hiç aklıma gelmeyen bir tür, o zaman da en azından denemiş olurum sevmesem bile. Benim için sakıncası yok yani. Kütüphanemde var yazanlardan olmadığı sürece hepsini memnuniyetle karşılarım