- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.821
Bilinmeyen bir kadının mektubunu beraber okuyalım mıHatta kurbanıma da aldım ben dördümüz beraber de okuyabilriiz
bence de grup olarak çok şanslıyızGrup olarak çok şanslıyız bence biz, iyi ki böyle birbirimizi bulmuşuz
sen yurtiçi ile mi yolladınSevgili kurbancığım, kargona umuyorum ki bugün kavuşacaksın. Lütfen canımkalinkaselin gibi muthiş bir paket hazırlayamadığım için bana gönül koyma. Paketlerin içindeki herşeyi tek tek severek özenerek seçtim, hepsine san olan sevgimi de kattım. Hediyelerim az gelirse gözüne benim hakkımda kötü bişey düşünme tamam mı
sen yurtiçi ile mi yolladınbana aras gelmiş
ayyy hediyeme kavuşmaya saatler kala kafayı sıyırcam
Cesmi anlaşmalı firmanın Aras demişti ama bilemiyorum kurbanımi sıkı takip ettiğim için hatırlıyorum:)sen yurtiçi ile mi yolladınbana aras gelmiş
bende aras diye hatırlıyorumSanki aras ile yolladı diye hatırlıyorum ben kuzum, seni umutlandırmayayım ama.
Sanki aras ile yolladı diye hatırlıyorum ben kuzum, seni umutlandırmayayım ama.
Cesmi anlaşmalı firmanın Aras demişti ama bilemiyorum kurbanımi sıkı takip ettiğim için hatırlıyorum:)
bende aras diye hatırlıyorum
bana şimdi msj geldi güvenliğe teslim edildi diye
ne güzel olur canım birlikte okuyalım
hediyelerin çoooook güzel güle güle kullan güle güle okukalinkaselin kesene bereket çok zevkli seçimler yapmışsın
İyi ki okumamışım ben de o zamanİşte o yüzden sen okumak istediğinde bekle diye diretmedimHep beraber okuyalım elimde zaten
Cesminazcim güle güle kullan canım:)
Oncelikle sevdiği hayvan sorusunu soran kimse su an hatırlamıyorum çok teşekkür ederim:) benim hiç aklıma gelmedi bu kutuyu görür görmez yapıştım:)
Kupaları bir yıldan fazladır kullanıyorum cevher dudak ve bıyıklı olanları eşimle kullandık çoook severek kullandım seninde beğenmene çok sevindim
Bana murat mentesi kim önerdi bilmiyorum ama ruhimicerreti okudum ilk kitap gününde de_meLinDa_ bana dublorun dilemmasini almıştı bayılmıştım ve murat Menteş sevgim pik yaptı listemde görünce direk hiç düşünmeden seçtim:)
Babilden puanimla aldığım kuvula hesitate rookies yuzuguydu:) aynısını kendime de aldım kitabı ortasından tutarken parmak uyusur ya bu rahat bişey ben sevdim yani:)
Okuma panelini de ozelikle gece arabayla bi yere giderken kitap okumak için aaldı umarım seversin güle güle kullan:)
Olur okuruz beraber:)
Ayrıca kupamı kullanacak biri de demiştin sen. Ben takım almaya uğraşma ben kullanırım tek olsa da demiştim.
Kesin benim kurbanın
Ayrıca burada kimse için kimsenin hediyelerini baştan savma seçtiğini düşünmeyeceğinden adım gibi eminim.
bence de grup olarak çok şanslıyız
neden onunki olmasın ya
kargocu dağıtıma çıkarken aradı, yeni teslim etmiş bence
sana kıyabiliyorum özge. bence başkasına sulansen neden artık bana kıyıyon ki
sen yurtiçi ile mi yolladınbana aras gelmiş
Cesmi anlaşmalı firmanın Aras demişti ama bilemiyorum kurbanımi sıkı takip ettiğim için hatırlıyorum:)
bende aras diye hatırlıyorum
Allahımmmm şu ççekilişte en çok kafası karışan benim sanırım
ya nolur haklı çıkın nolurrrrrrrr
xyzt-5544 alsın banaaaa
Sen başkasına sinsi demezsin. anca kendine dediğini varsayarsak sen mi alıyorsunBizim şirketin anlaşmalı kargosu Aras Kargo
Ama senin katilin sinsi biri de olabilir Özge'm bilemem tabi