2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Cesminazcim güle güle kullan canım:)
Oncelikle sevdiği hayvan sorusunu soran kimse su an hatırlamıyorum çok teşekkür ederim:) benim hiç aklıma gelmedi bu kutuyu görür görmez yapıştım:)

Kupaları bir yıldan fazladır kullanıyorum cevher dudak ve bıyıklı olanları eşimle kullandık çoook severek kullandım seninde beğenmene çok sevindim

Bana murat mentesi kim önerdi bilmiyorum ama ruhimicerreti okudum ilk kitap gününde de _meLinDa_ bana dublorun dilemmasini almıştı bayılmıştım ve murat Menteş sevgim pik yaptı listemde görünce direk hiç düşünmeden seçtim:)

Babilden puanimla aldığım okuma yuzuguydu:) aynısını kendime de aldım kitabı ortasından tutarken parmak uyusur ya bu rahat bişey ben sevdim yani:)

Okuma panelini de ozelikle gece arabayla bi yere giderken kitap okumak için aaldım kendime umarım seversin güle güle kullan:)

Son düzenleme:
Bilinmeyen bir kadının mektubunu beraber okuyalım mı Hatta kurbanıma da aldım ben dördümüz beraber de okuyabilriiz

Olur okuruz beraber:)
Ayrıca kupamı kullanacak biri de demiştin sen. Ben takım almaya uğraşma ben kullanırım tek olsa da demiştim.
Kesin benim kurbanın

Ayrıca burada kimse için kimsenin hediyelerini baştan savma seçtiğini düşünmeyeceğinden adım gibi eminim.

sen yurtiçi ile mi yolladın bana aras gelmiş
ayyy hediyeme kavuşmaya saatler kala kafayı sıyırcam

Sanki aras ile yolladı diye hatırlıyorum ben kuzum, seni umutlandırmayayım ama.

Cesmi anlaşmalı firmanın Aras demişti ama bilemiyorum kurbanımi sıkı takip ettiğim için hatırlıyorum:)

bende aras diye hatırlıyorum

Allahımmmm şu ççekilişte en çok kafası karışan benim sanırım
ya nolur haklı çıkın nolurrrrrrrr
xyzt-5544 alsın banaaaa

BENİ KAYBEDENLER
_meLinDa_ ==> kalinkaselin
_asmunikal_ ==> hayırsız
Skosnob ==> N-A-R
kalinkaselin ===> cesmi naz
N-A-R==> melike
Filozof_Prenses ==> __ATALANTE

BANA ALABİLECEKLER
_Lavin_ ==> bekara alıyor (yeni tanıyacağım dedi ama bilemiyorum)
__giz__ ==> bana bana bihterine

ALMAYACAKLAR

_ezelneva_ ==>elektirik alamıyorum
melikeeee ==>elektirik alamıyorum(evliye alıyor zaten)
loliss ==> bekara alıyor (bana almayı çok isterdi ama elektirik alamıyorum)

cesmi_naz ==> bana almıyor
__ATALANTE evli
DonukPudra ==> evli

ne güzel olur canım birlikte okuyalım
hediyelerin çoooook güzel güle güle kullan güle güle oku kalinkaselin kesene bereket çok zevkli seçimler yapmışsın

İşte o yüzden sen okumak istediğinde bekle diye diretmedim Hep beraber okuyalım elimde zaten
İyi ki okumamışım ben de o zaman

Hediyelerin her biri için binlerce teşekkür, gerçekten kendim görsem bunları almalıyım diye dört dönerdim ortada.
Kutu müthiş tam benlik, kitaplar aynı şekilde. Hele kupalar gerçekten evimi görsen, eşimle ilişkimi görsen "bu kıza bu uygunmuş" derdin zaten. Çok yakından tanıyormuş gibisin beni
Geçen sene yeni yılın ilk kitabı Kış Bahçesi'ydi. Bu sene de ikisinden biri olacak bakalım, o zamana kadar elimdekileri bitirmem lazım tabi, bana da iyi gaz olur böylece
Okuma panelini mutlaka kullanacağım, çok kullanışlı belli ki. Zevkine, kalbine sağlık, kesene bereket canım benim

Bakalım sen misin kurbanım
bence de grup olarak çok şanslıyız

sen yurtiçi ile mi yolladın bana aras gelmiş
ayyy hediyeme kavuşmaya saatler kala kafayı sıyırcam

ama xyzt-5544 da aras kargo dememiş miydi?
sen niye yurtiçi onunki dedin Skosnob ?
kafayı mı yedim acaba ?
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?

Cesmi anlaşmalı firmanın Aras demişti ama bilemiyorum kurbanımi sıkı takip ettiğim için hatırlıyorum:)

bende aras diye hatırlıyorum

Allahımmmm şu ççekilişte en çok kafası karışan benim sanırım
ya nolur haklı çıkın nolurrrrrrrr
xyzt-5544 alsın banaaaa

xyzt-5544 _meLinDa_ ya almıyor. Bugün kargo gelecek diyor o. Halbuki özgenin kargosu güvenlikte.
hem artık özgeye kıyabiliyorum

Bizim şirketin anlaşmalı kargosu Aras Kargo

Ama senin katilin sinsi biri de olabilir Özge'm bilemem tabi

ama xyzt-5544 da aras kargo dememiş miydi?
sen niye yurtiçi onunki dedin Skosnob ?
kafayı mı yedim acaba ?
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?

Herkes aras diye hatırlıyorken ben yurtiçi diye hatırlıyorum. Asıl benim babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…