2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Melikecim güle güle kullan canım :)
Nar bu kupayı bende internetteki sitesinde gördüm ilk araştırmaya başladığımda eğer şimdi aldığım kupayı almasaydım pişti olacaktık:)

ben demiştim ya kuzum ordan cevap yazmadım yoksa müdire filozof ceza verir diye

Tam hediyelerin fotoğrafını yükleyeceğim iş çıktı, o bitti bu sefer kocamın arayacağı tuttu adama bi sus da diyemedim telefonda konuştu da konuştu
xyzt-5544 hediyelerini almışsın:) çok sevindim umarım sende sevmişsindir güle güle kullan cnm

Sevmek ne kelim bayıldım bayıldım
Senin tekrardan katilim olmanı çok istiyordum, ipuçları da beni gösterince bir yanım tamamdır bu iş dedi, diğer yanım yok artık iki sene de üstüste olmaz dedi. Ama itiraf ediyorum, senden başkasını hiç düşünemedim sen lolise göndereceğini ima ederken bile
Hatta bir aile dostumuz benden kitap siparişi vermemi istedi, ben de kendime de kitap eklemeyi düşündüm. Cengiz Aytmatov ve Franz Kafka'dan sipariş verdim direk şu düşünce ile " Selin Türk yazar aldım dedi, demek ki bunları almış olamaz"
Sen çok güzel kalplisin, şükür ki ben de temiz kalpliymişim. Bundan sonraki duam inşallah seneye sen benim kurbanım olursun da karşlılığını verebilirim bu iki senenin olacak
kalinkaselin kesene bereket, çok zevkli seçimler yine. çeşmi nazı kimseye kaptırmadan istikrarla ilerleyeceksin yıllarca anladım
xyzt-5544 Güle güle kullan. Hiç kıskanmadık ki

Valla ben olsam kendimi kıskanırdım şimdi yalan söylemiyim

Sevgili kurbancığım, kargona umuyorum ki bugün kavuşacaksın. Lütfen canım kalinkaselin gibi muthiş bir paket hazırlayamadığım için bana gönül koyma. Paketlerin içindeki herşeyi tek tek severek özenerek seçtim, hepsine san olan sevgimi de kattım. Hediyelerim az gelirse gözüne benim hakkımda kötü bişey düşünme tamam mı

Bilinmeyen bir kadının mektubunu beraber okuyalım mı Hatta kurbanıma da aldım ben dördümüz beraber de okuyabilriiz

Aha kesin benim.Sevgini kat yeter demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…