- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.801
Nasıl birşey oldum ben. hep kıskanıyorum
Kıyamam ben sana ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl birşey oldum ben. hep kıskanıyorum
ben demiştim ya kuzum ordan cevap yazmadım yoksa müdire filozof ceza verir diyeSiziSeviyorumDemismiydim kesene bereket ..
MElike [katilcigim] gule gule oku. artik bana da yollasan diyorum
Ya kizlat ben dun hediye sayfasina yorum yapmisim buraya yazdim saniyordum niye uyarmadiniz..
SImdi fotolara bakip ic cekerken farkettimozur dilerim
xyzt-5544 kayboldu
xyzt-5544 hediyelerini almışsın:) çok sevindim umarım sende sevmişsindir güle güle kullan cnm
kalinkaselin kesene bereket, çok zevkli seçimler yine. çeşmi nazı kimseye kaptırmadan istikrarla ilerleyeceksin yıllarca anladım
xyzt-5544 Güle güle kullan. Hiç kıskanmadık ki
olsun canım bende kutu bulamadım ama kitaplar çok güzel kendine de al birlikte okuyalım hatta bilinmeyen bir kadının mektubunu da ala onu da birlikte okuyalım stefan zweig çok sevdiğim yazar her ay bir kitabını okuyayım istiyorum bu kitabını da arkadaş ta vardı ama ödünç almayayım kütüphanem de olsun istemiştim sen gönderecekmişsin tekrardan çok teşekkürler
Sevgili kurbancığım, kargona umuyorum ki bugün kavuşacaksın. Lütfen canım kalinkaselin gibi muthiş bir paket hazırlayamadığım için bana gönül koyma. Paketlerin içindeki herşeyi tek tek severek özenerek seçtim, hepsine san olan sevgimi de kattım. Hediyelerim az gelirse gözüne benim hakkımda kötü bişey düşünme tamam mı
xyzt-5544 çok şanslısın kuzum kıskanmadan geçemedim, güzel günlerde kullan canım. kalinkaselin mükemmel seçimler olmuş, bayıldım. Yüreğine sağlık.
kalinkaselin ba-yıl-dımmm.Çok güzel şeyler almışsın. Hepsi harika
xyzt-5544 hepsini güle güle kullan canım.Gerçekten çok özenilmiş belli ki.
anaaaa bu katil adayım da yalan olduYaaaaaaaaaa K KenyaliZehra öldürcem seniiiiiiiii O kadar taciz ettim hiç söylemedin . Canım benimmmm nede güzel şeyler almışın sen öyleee
Aha kesin benim.Sevgini kat yeter demiştim
ne güzel olur canım birlikte okuyalımBilinmeyen bir kadının mektubunu beraber okuyalım mı Hatta kurbanıma da aldım ben dördümüz beraber de okuyabilriiz
İşte o yüzden sen okumak istediğinde bekle diye diretmedim Hep beraber okuyalım elimde zatenBilinmeyen bir kadının mektubunu beraber okuyalım mı Hatta kurbanıma da aldım ben dördümüz beraber de okuyabilriiz