- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.361
Bekara ev yok GİZ :)
@N-A-R ile karar verdik. Seneye biz de evli olacağız. Bu ne herkesin evliye hediye gönderme sevdası (ben dahil)
Geldi kızlar geldiiiiiiii
Inanmiyoğğrum katılım_meLinDa_ imiş yaaaaaa
Güne o kadar kötü baslamistimki görünce agliycaktim nerdeyse çok çok çok teşekkür ederim kızlar görümce beni çok kiskanacaksiniz:))
Öğleden sonra atarım olurmu ya çok mutluyum mektubunu açıp okuyamıyorum su anda of hemen yazicam müsait oluncaAhanda birinci hediyelerine kavuştu
Hemen fotoğrafları bekliyoruz
Öğleden sonra atarım olurmu ya çok mutluyum mektubunu açıp okuyamıyorum su anda of hemen yazicam müsait olunca
Çok sevindim melindanın sana almasına Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama demiştimGeldi kızlar geldiiiiiiii
Güne o kadar kötü baslamistimki görünce agliycaktim nerdeyse çok çok çok teşekkür ederim kızlar görümce beni çok kiskanacaksiniz:))
hediyem dağıtıma çıkarılmış
ay yaşasınnnnnGeldi kızlar geldiiiiiiii
Ama üzülmeni istemiyorum ki, öyle nötr ol sen her pakete sonunda üzülme.
Ay gerçekten mi, ptt den umutluydum oysaki, o paketi açarsam geri zor paketlerim ben.
kıyamam sana canım benim, inşallah mutlu etmiştir hediyelerim seniGeldi kızlar geldiiiiiiii
Kiskancliktannnn catlicaammmmm
Katilim hadiii ya
Ben de bir hava atayim suralarda
sana melinda alcak mı demiştinnnnÇok sevindim melindanın sana almasına Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama demiştim
Sen nerdesin ki?
Senin kadar tatlı olamam ben.Hepiniz çok tatlısınızzzzz
Kızlar hediyeler için topik açalım mıııı????????
Ne demek kızlar , hemen açayım.kıyamam sana canım benim, inşallah mutlu etmiştir hediyelerim seni
kutu için kusura bakma olur mu
çok tatlıydın, hiç şüphelenmedin benden
K KenyaliZehra çiğim hediye topiği açsana
Çok sevdiğim biri demiştin. Loliss, pudra,selin olabilirdisana melinda alcak mı demiştinnnn
neden şüphelendin söyle bakim