2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Günaydın kızlar,

Dün foto atamadım telefondan gönderilmiyor benim. Bilgisayarı açıp yollayacağım birazdan inşallah.

Kargomu yollayabilmek için de erkenden çıkmayı düşünüyorum, sonrasında dersim var. :KK43:

Bu arada bugün bana kargo gelir mi ki acaba ? Kızlara tembihledim, adımı duyan koşsun. :KK70:

Günaydın çekiliş güzelleri :KK25:

Paketlerimin hepsi hazır. Kutu bulamadım malesef, ben de kağıt poşete koydum ağzını da bantladım, onu da naylon poşete koydu8m. Çok korumacıyım sanırım :KK45:
Bugün inşallah kargoları almaya ben yemekteyken falan gelmezler de teslim ederim, yarın en geç cumartesi kurbanımın elinde olur. Bu arada ben Aras Kargo ile vereceğim. Şirket olarak anlaşmalı kargomuz o :KK50:
Gözüm bugün yollarda olacak, acaba paketim gelecek mi :rolleyes:
ciddi ciddi acaba bana mı alıyor diye düşünmüştüm :işsiz:

İşte bu da benim sevgili paketim. :KK33:

İçini de çekmiştim ama o zaman çok belli olur diye onu yüklemedim. :110:

Eklentiler

• DSC_0188.JPG
    DSC_0188.JPG
    90,5 KB · Görüntüleme: 49
Gize mı alıyor acaba. Gizi seviyormuydum ben :ıslık:

Giz bana gelmezse ciddi anlamda üzülücem

Sevmiyor musun beni ? :KK43:
Belki içindekileri görünce üzülmezsin, öyle bir ihtimal yok mu ki ?

__giz__ __giz__ paket muhteşem :KK200:
Benim paketim hiç böyle değil ama. Kutu yok, bulamadım, kurbancığım gönül koyma olur mu :cry:

Kuzumm, ben de tesadüf gördüm kutuyu, önemli olan düşünerek hediyeleri seçmek, kimse gönül koymaz ki. Sen bana yolla, musmutlu olurum ben. :KK200:

Giz cim hangi kargoyla göndereceksin? Ben de hazırlayacağım ama içini kurcalamak için açtırmasınlar istiyorum.
Bir de bunu da ayrı bir kutuya koyacak mısın?

Bunu koyabileceğim başka kutu yok canım, poşete sararım en makulu o şu an. Aklıma başka bir şey gelmedi, kargo olarak da kampüsteki ptt'yi deneyeceğim öncelikle, tanıdık ayağına yatmayı düşünüyorum, olur inşallah. :110:

Sevmiyor musun beni ? :KK43:
Belki içindekileri görünce üzülmezsin, öyle bir ihtimal yok mu ki ?

Kuzumm, ben de tesadüf gördüm kutuyu, önemli olan düşünerek hediyeleri seçmek, kimse gönül koymaz ki. Sen bana yolla, musmutlu olurum ben. :KK200:

Bunu koyabileceğim başka kutu yok canım, poşete sararım en makulu o şu an. Aklıma başka bir şey gelmedi, kargo olarak da kampüsteki ptt'yi deneyeceğim öncelikle, tanıdık ayağına yatmayı düşünüyorum, olur inşallah. :110:

Bana da en yakın ptt ama geçen sefer açtırmışlardı maalesef. Ben de ilk orayı deneyeceğim olmazsa mng ye gideceğim.

X