- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.341
Sevmiyor musun beni ?
Belki içindekileri görünce üzülmezsin, öyle bir ihtimal yok mu ki ?
Kuzumm, ben de tesadüf gördüm kutuyu, önemli olan düşünerek hediyeleri seçmek, kimse gönül koymaz ki. Sen bana yolla, musmutlu olurum ben.
Bunu koyabileceğim başka kutu yok canım, poşete sararım en makulu o şu an. Aklıma başka bir şey gelmedi, kargo olarak da kampüsteki ptt'yi deneyeceğim öncelikle, tanıdık ayağına yatmayı düşünüyorum, olur inşallah.
Bana da en yakın ptt ama geçen sefer açtırmışlardı maalesef. Ben de ilk orayı deneyeceğim olmazsa mng ye gideceğim.
İkiniz de benim katilim değilsiniz. Ben PTT olmasın bize getirmiyorlar demiştim, sizi de eledim
İkiniz de benim katilim değilsiniz. Ben PTT olmasın bize getirmiyorlar demiştim, sizi de eledim
Kimse kalmadı
Geriye kimler kaldi
ooooooo hemen de elendimmmm
Aaa gerçekten bana göndermiyorSoyutlamaya çalışıyor beni
Bana da en yakın ptt ama geçen sefer açtırmışlardı maalesef. Ben de ilk orayı deneyeceğim olmazsa mng ye gideceğim.
Aday adayı bile yok ama yine de anlaştık diyorum Çesminaz. :)Seneye hepimiz evli olalım o zaman, anlaştık mı
...
2017 de halledelim bu işi kuzum yoksa bu hatunlar seneye çekilişe bile almazlar bbizi bekarsınız diye:/
__giz__ cok guzel paketin... bayildimm...
Sevgili kurbanim benim paketimi gorunce hayal kirikligi yasama olur mu....
Icini begenirsin insallah...
Y yesil_zeytin_ herkesin paketine de sulandin
hediyem dağıtıma çıkarılmış
Aday adayı bile yok ama yine de anlaştık diyorum Çesminaz. :)
Alacağın kişi bekar olsa ilgilenirdim ama malesef kuzumhediyem dağıtıma çıkarılmış
Alacağın kişi bekar olsa ilgilenirdim ama malesef kuzumBana gelmeyen paketi neyleyim
Bekara ev yok GİZ :)Bekara almıyor mu ? Ben de umutlanıp duruyordum.
Yok kimseye sulanmadım asılmadım da. Giz bana alacak en başından beri bunu hissettim. Snoskon paketinden elektirik aldım
Evet bekara aldığı için en başından beri sahiplendim yaGiz bekara aliyor bence de evlilere inat susledim dedigine gore bunu cikarttim
Giz bekara aliyor bence de evlilere inat susledim dedigine gore bunu cikarttim