2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Kuzum senin kurbanın bekarmıydı? Çok elektirik aldım.

Söylememiştim ki:)))
Bekar desem

Bir şey olmaz canım.Geçen sene benimki de güzel değildi.İçine sevgini kat yeter :)

Yurtiçi

Niyeyse banaymis gibi bi his geldi içime
Halbuki asmu daha göndermedi ve nar in paketini de gormedim ay bilmiyorum ya....

Bekar diyerek yalan mı söyledim ki

Tamam zamanında evlenmişim
Sen kurtardın hadi iyisin. 2017 de ne yapıp ne edip evlencem sırf şu çekiliş için

NAR yanımda olsan sana sarılırım şu an. o derece sıcak geliyorsun bana... bir de "beni kandırmadın di mi?" diye soruyorsun ya, oy kıyamam sana ben.
Tatlım benim hislerimiz karşılıklı.

seneye ben de evleneyim bari arkadaş, ne bu evli merakı herkesin.
2017 de halledelim bu işi kuzum yoksa bu hatunlar seneye çekilişe bile almazlar bbizi bekarsınız diye:/

Kurbanım üzülme, şahane bir kutu aldım sana. Son anda gözüme çarptı ve işte bu benim olmalı dedim. Kutumun içine hediyelerimi dizdim, üzerine ufak notlar yazdım, benim içime sindi, umarım senin de hoşuna gider.

Not: En büyük korkum kargo sırasında paketi açmak isterler mi düşüncesi, bu aralar içeriğe bakıyorlar ya.

Açmasınlar bizim paketlerimizi Açsalar da sen üzülme Kuzum.
Ya da aman banane senin kurbanın ben değilim ki.

Günaydın çekiliş güzelleri

Paketlerimin hepsi hazır. Kutu bulamadım malesef, ben de kağıt poşete koydum ağzını da bantladım, onu da naylon poşete koydu8m. Çok korumacıyım sanırım
Bugün inşallah kargoları almaya ben yemekteyken falan gelmezler de teslim ederim, yarın en geç cumartesi kurbanımın elinde olur. Bu arada ben Aras Kargo ile vereceğim. Şirket olarak anlaşmalı kargomuz o
Gözüm bugün yollarda olacak, acaba paketim gelecek mi

transfer sürecinde gözüküyor, gelmesi lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…