2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Ayyy ne güzel paketler yapıldı yaa, kendimde çok büyük sorumluluk hissediyorum şuan. Ama benim öyle güzel kutum yok ki Kızartma tenceresi kutusuna da konmaz ki
Bi yolunu bulacağım kurbancığım, umarım boynun bükülmez senin bu paketleri ve benimkini görünce

Kızlar selam bugün annemin günü vardı bir gün izin aldım bende yaptı daha şimdi gitti misafirler loliss le konuşan olurda benimde iyi dileklerimi iletsin lütfen Allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin
Acaba bugün gönderenlerin arasında benim katilim de olabilir mi? ay hiç fikrim yok katilim kim diye. ben muhtemelen cuma göndereceğim kargoyu hediyelerim hazır ama paketleyemedim daha

Ben de diyorum melike her msjı begenıyor noye cevap yazmıyor
Yuf Cuma kargoya verceksen kurbanın kesin değilim.
Eee ben kimin kurbanıyım. Şapşallaştım iyice.

Çok çakalsın sen :
Bu aklıma bir bikir getirdi. Herkese bir boş kargo yollasaydım da hayal kırıklığı yaşatsaydım

Çok çakalsın sen :
Bu aklıma bir bikir getirdi. Herkese bir boş kargo yollasaydım da hayal kırıklığı yaşatsaydım

Bak bak çakal fikirlere bak
Oysa benimki gayet masumane bir düşünceydi, kargoyu kutuya bırakıp gidiyorlardı da hepsinde yerimden zıplayıp dikkat çekmiyim düşüncesindeydim

Ben de diyorum melike her msjı begenıyor noye cevap yazmıyor
Yuf Cuma kargoya verceksen kurbanın kesin değilim.
Eee ben kimin kurbanıyım. Şapşallaştım iyice.
niye ki?
Çok çakalsın sen :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…