- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.281
Ben de diyorum melike her msjı begenıyor noye cevap yazmıyorKızlar selam bugün annemin günü vardı bir gün izin aldım bende yaptı daha şimdi gitti misafirlerloliss le konuşan olurda benimde iyi dileklerimi iletsin lütfen Allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin
Acaba bugün gönderenlerin arasında benim katilim de olabilir mi? ay hiç fikrim yok katilim kim diye. ben muhtemelen cuma göndereceğim kargoyu hediyelerim hazır ama paketleyemedim daha
Çok çakalsın sen :Eğer ki yarın bana bi kargo gelirse YaSiziSeviyorumDemismiydim dan, ya _meLinDa_ dan ya da Skosnob tan demek, ay çok heyecanlı
Kızlar hangi, kargo ile verdiniz onları da söyler misiniz? Kargo firmalarını ona göre gözetleyeceğim de yarından itibaren
Çok çakalsın sen :
Bu aklıma bir bikir getirdi. Herkese bir boş kargo yollasaydım da hayal kırıklığı yaşatsaydım
niye ki?Ben de diyorum melike her msjı begenıyor noye cevap yazmıyor
Yuf Cuma kargoya verceksen kurbanın kesin değilim.
Eee ben kimin kurbanıyım. Şapşallaştım iyice.
Çok çakalsın sen :
Bu aklıma bir bikir getirdi. Herkese bir boş kargo yollasaydım da hayal kırıklığı yaşatsaydım
Benim bu sene ki paketim geçen senenin kine hiç benzemiyor. Değişiklik mi yapmak istedim acaba sana.Niyeyse banaymis gibi bi his geldi içime
Halbuki asmu daha göndermedi ve nar in paketini de gormedim ay bilmiyorum ya....
Bugün o kadar çok yazışmışsınız ki cevap yazmadan önce sayfalarca mesaj okuyp beğendimBen de diyorum melike her msjı begenıyor noye cevap yazmıyor
Yuf Cuma kargoya verceksen kurbanın kesin değilim.
Eee ben kimin kurbanıyım. Şapşallaştım iyice.
Eğer ki yarın bana bi kargo gelirse YaSiziSeviyorumDemismiydim dan, ya _meLinDa_ dan ya da Skosnob tan demek, ay çok heyecanlı
Kızlar hangi, kargo ile verdiniz onları da söyler misiniz? Kargo firmalarını ona göre gözetleyeceğim de yarından itibaren
Geçen seneki kutumu hala kullaniyorum:) içimde ayraclarim var:)Benim bu sene ki paketim geçen senenin kine hiç benzemiyor. Değişiklik mi yapmak istedim acaba sana.
Kesin senin kurbanınınniye ki?
Ne notunu? (ciddi anlamadım)Kesin senin kurbanının
Kendini ele vermemek için bildiğin birşeyi bilmiyor numarası yaptın. Ama zaten katilime notumu sen iletecektin . Yani biliyordun. Ta taaaam buldum. Filozof benimdir. Sulalanı fururum
aaaa çok mantıklıYa bi dakka bi dakka asmu ne dedi kurbanım bu mesajı okuyorum emin değilim dedi mesajları su an okuyamayan kim var tabisi lolis asmu senin kurbanın ben değilim demek ki oyyyyy kim o zaman???
Cumartesı kargo teslım alamayacagımı belirtmiştim yaa o not.Kandırmadın mı benı yanıNe notunu? (ciddi anlamadım)
2017 ye hızlı giriyoruz zaten. Çekiliş ayrı bir heyecan ta bitti derken gün başlayacak. Heyecan her daim aktif.geçen sene çekiliş 12 aralıkta yapılmış. bu sene neredeyse hediyeler 12 aralıkta yola çıkıyor :)
Geçen sene kargolar ucu ucuna yetişmişti ama bence b sene çok daha rahat oldu geniş geniş:)geçen sene çekiliş 12 aralıkta yapılmış. bu sene neredeyse hediyeler 12 aralıkta yola çıkıyor :)
Yurtiçi kargo