- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.221
onlar benim de şüphelim
KıskanabilirimBen hala birseyler yapma.derdindeyim
Neyse ki yaptim bitti.
Soda kapaklarindan umarim kurbanim begenir
Benim şüphelerimi yok etmek için evli dediler. Şansına küs.onlar benim de şüphelim
ikisi de evli demişti kurban için
o sebeple lütfen uzaklaş burdan
Hayır....
Sen bekar dediydin dimi Filo'cuğum
Ama cumartesi sorun olmuyor deyince ben senden bi şüphelenir oldum sanki
Canım cuma elinde olacak şekilde ayarladım (demeyi çok isterdim ama evli bir arkadaşıma aldım benCumartesi bana gelirse teslim alamam. Pazartesiye kalır
ahaaaa cumartesi benim için sorun değil, dönüp dolaşıp yine senden şüphelenebilirimmmmmm
İyi olmana sevindim.İzin almıştım bir kaç gün canım. Bugün işe başladım yine. Hediyelerimi paketledim.
Yarın veya bugün kargoya vericem
Tabii ki ben demek isterdim. Fakat daha önce de dediğim gibi evli bir arkadaşıma aldım ben.
Melindayı kandırmak için yaptılar kuzum çaktırma.İkisi de evli birine alıyor canım. Benden duymuş olma ama.
Umarım doğru hatırlıyorumdur.
Yok zaten bana @__giz__ olacak. Ona seslendim benHayır.İsminde veya soyisminde İ var ve evli demiştim.
Canım cuma elinde olacak şekilde ayarladım (demeyi çok isterdim ama evli bir arkadaşıma aldım ben)
İyi olmana sevindim.
Tabii ki ben demek isterdim. Fakat daha önce de dediğim gibi evli bir arkadaşıma aldım ben.
ve de benEn büyük şoku ben yaşayacağım kutu gelince, zira hiç kesin olarak şüphelendiğim biri yok
ve de ben
zira hiç kimseden (bilinçli olarak) şüphelenmiyorum
onlar benim de şüphelim
ikisi de evli demişti kurban için
o sebeple lütfen uzaklaş burdan
Kıskanabilirim
Herkez evlilere alıyor. Sende şüphelenebilirsin. Özge kimden şüpheleniyorsa sende ondan şüphelenBen ipuçlarını takip ettim ama hiçbiri beni göstermiyor
Herkez evlilere alıyor. Sende şüphelenebilirsin. Özge kimden şüpheleniyorsa sende ondan şüphelenEvli, çocuksuz ve istanbul dışısınız
herkeZ mi herkeZ miiiiHerkez evlilere alıyor. Sende şüphelenebilirsin. Özge kimden şüpheleniyorsa sende ondan şüphelenEvli, çocuksuz ve istanbul dışısınız
herkeZ mi herkeZ miiii
neee sen de mi brütüs
atın beni denizlere