- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.241
loliss kuzunun fotosunu attı, Allahım nasıl güzel yaaa maşallah, gözlerim doldu
sizlerin selamını da ilettim
Yaaaaa Görmeden duygulandım bende. Maaşallah ona. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tez zamanda sana da nasip etsin canım.loliss kuzunun fotosunu attı, Allahım nasıl güzel yaaa maşallah, gözlerim doldu
sizlerin selamını da ilettim
Kaçak kat çıkmaya karar verdim kurbanıma oğlumun en sevdi lokumdan aldım:) oğluma 4757494949 tane alıyorum markete gittiğimde bi tane de kurbanıma aldım veeeee ve buna inanamıyorum ama Geçen seneden beri aradığım bir bitki çayı var kızlar bir kere için unutamazsiniz zaten suyla değil sütle yapılıyor doğuş un mistik chat si inanılmaz güzel yok böyle bişey ve ondan buldum rafta üç kutu vardı sepete nasıl attığımı bilemedim sevinçten zipliycaktim nerdeyse:)
Kurbanıma ondanda gönderilen umarım beğenir gerçi ne olsa içerim demişti:)
Beğenirim. Bence sen bana alıyorsun. Bir sebepten ötürü:)Kaçak kat çıkmaya karar verdim kurbanıma oğlumun en sevdi lokumdan aldım:) oğluma 4757494949 tane alıyorum markete gittiğimde bi tane de kurbanıma aldım veeeee ve buna inanamıyorum ama Geçen seneden beri aradığım bir bitki çayı var kızlar bir kere için unutamazsiniz zaten suyla değil sütle yapılıyor doğuş un mistik chat si inanılmaz güzel yok böyle bişey ve ondan buldum rafta üç kutu vardı sepete nasıl attığımı bilemedim sevinçten zipliycaktim nerdeyse:)
ben de her şey içerim demiştim, bana olsun nolur nolur nolurrrrrKaçak kat çıkmaya karar verdim kurbanıma oğlumun en sevdi lokumdan aldım:) oğluma 4757494949 tane alıyorum markete gittiğimde bi tane de kurbanıma aldım veeeee ve buna inanamıyorum ama Geçen seneden beri aradığım bir bitki çayı var kızlar bir kere için unutamazsiniz zaten suyla değil sütle yapılıyor doğuş un mistik chat si inanılmaz güzel yok böyle bişey ve ondan buldum rafta üç kutu vardı sepete nasıl attığımı bilemedim sevinçten zipliycaktim nerdeyse:)
Hani sen bana gondercektin ???
Sana pudra alcak bana öyle soylediydi:)ben de her şey içerim demiştim, bana olsun nolur nolur nolurrrrr
dikkatini çekmek için ne yaptım bilmiyorumHani sen bana gondercektin ???
Ben tüm umutlarımı senle nara bağladım beni çok suphelendiriyosunuz :))
Başka biri çıkarsa ciddi anlamda çok sasiracagim :) katıldığım eğer başka biriyse kendini erkekten ya çok iyi sakladı yada ben çok safım odaklandım bi yere başka birini görmüyorum:)
aaa özge ne aldığını söyleyeyim mi.Sana pudra alcak bana öyle soylediydi:)
Sonra sölicem:)dikkatini çekmek için ne yaptım bilmiyorum
Ben atmıştım :) doğrumu bildim:)aaa özge ne aldığını söyleyeyim mi.Ayraç kardeşi olduk onla
Sana pudra alcak bana öyle soylediydi:)
aaa özge ne aldığını söyleyeyim mi.Ayraç kardeşi olduk onla
evet ama söylemeyizDonukPudra ile miiii, acaba nedir nedirrr
benimle iyi geçin demiştimAsmu ceneni tut yoksa fururum seni